SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Certum Vertrouwd WildCard

Certum Vertrouwd WildCard

Certum Vertrouwd WildCard SSL-certificaat

Een WildCard-certificaat stelt u in staat om alle subdomeinen onder uw hoofddomein te beveiligen. Dit is wat het Certum Vertrouwd WildCard SSL-certificaat van de Europese Certificeringsautoriteit doet. Er is geen noodzaak om meerdere certificaten te bestellen. Het certificaat wordt volledig vertrouwd door moderne webbrowsers. Het biedt organisatievalidatie (OV) voor verhoogd vertrouwen bij communicatie op het internet. Het WildCard-certificaat kan worden gebruikt voor zowel www- als non-www-domeinen. Het Certum Vertrouwd WildCard SSL-certificaat is een voordelige oplossing voor het beveiligen van een onbeperkt aantal subdomeinen.

Beveilig alle subdomeinen met Certum Vertrouwd WildCard

Het Certum Vertrouwd WildCard certificaat kan een onbeperkt aantal subdomeinen onder het hoofddomein beveiligen. Het Wildcard SSL/TLS-certificaat bevat een asterisk () vóór de hoofddomeinnaam, die ook wordt ingevoegd bij het genereren van sleutels voor latere certificering. Het kan de domeinen www.domain.com, admin.domain.com, mail.domain.com, abc.domain.com, xyz.domain.com, enzovoort beveiligen. Als u meerdere subdomeinen op uw domein moet beveiligen, dan is een Certum Vertrouwd WildCard SSL-certificaat de meest praktische en kosteneffectieve oplossing.

Prijzen / Abonnement

 € 134,90 per jaar (Totaal: € 134,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en Voordelen van het Certum Vertrouwd WildCard Certificaat

Het is een OV SSL-certificaat!

Een Organisatie Validatie SSL-certificaat biedt versleuteling en vereist lichte bedrijfsverificatie. Basisinformatie over het bedrijf wordt verstrekt in het certificaat en kan door elke bezoeker van de website worden bekeken.

OV SSL vergroot het vertrouwen van de bezoekers

Organisatie Validatie SSL-certificaten leggen een veilige verbinding vast en bewijzen de betrouwbaarheid van het bedrijf. OV SSL-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL (DV SSL) certificaten.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig onbeperkte sub-domeinen

Een enkel Wildcard SSL-certificaat dekt alle sub-domeinen van uw hoofddomein (hetzelfde niveau). Voeg gewoon een wildcard-karakter () toe voor uw domein zoals .domain.com.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het Certum Vertrouwd WildCard SSL-certificaat met OV-authenticatie van een Europese Certificeringsautoriteit is een interessant alternatief voor gevestigde merken en kan worden aanbevolen voor het beveiligen van elke bedrijfswebsite.

Meer informatie over Certum Vertrouwd WildCard

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Ondernemingsgevalideerd SSL-certificaat

OV SSL - betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL

De CA verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf.
Het domein wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein aan. We ondersteunen de alternatieve DNS-verificatiemethode en deze wordt ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het Certum Vertrouwd WildCard certificaat te krijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 2 tot 5 dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Beveiligde domeinen

Wildcard SSL kan een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligen

Wildcard SSL-certificaten kunnen uw volledig gekwalificeerde domeinnaam en de bijbehorende subdomeinen beveiligen.
In het geval van een verzoek om een 2e niveau domein te beveiligen, bijv. .domein.com, wordt een SAN-extensie toegevoegd voor een apart domein, bijv. https://domein.com. Zo zal één Certum Vertrouwd WildCard certificaat de website beveiligen voor het hoofddomein en al zijn subdomeinen tegelijkertijd. Aan de andere kant, bij de vereiste voor beveiliging van subdomeinen van het 4e en n-de niveau, bijv. admin.domein3rdlevel.domein.com, is het altijd nodig om een apart WildCard SSL-certificaat te verkrijgen .domein3rdlevel.domein.com. Dit maakt dan weer HTTPS-beveiliging mogelijk voor een onbeperkt aantal domeinen op dat niveau.

Uw certificaat vernieuwen

U moet Certum Vertrouwd WildCard certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw Certum Vertrouwd WildCard certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum