SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Bedrijfs SSL certificaten

Bedrijfs SSL certificaten

Bedrijfs SSL-certificaten

Bedrijfs SSL - OV (Organization Validation - Organisatie Validatie) zijn SSL-certificaten die informatie over het bedrijf bevatten op basis van validatie door de certificeringsinstantie. De aanvrager van het certificaat, d.w.z. het bedrijf, wordt gecontroleerd aan de hand van openbare databases en verificatie van de aanvrager wordt ook uitgevoerd door te bellen naar een bestaand telefoonnummer uit een vertrouwde openbare database. De verificatie wordt uitgevoerd door de certificeringsinstantie en informatie over het bedrijf wordt ingebed in het certificaat. Elke websitebezoeker kan te allen tijde verifiëren door het certificaat te bekijken dat de website-operator echt is wie hij zegt dat hij is, en daardoor heeft de klant meer vertrouwen in de website.

Populaire certificaten

Populaire Certificaten

De Bedrijfs SSL certificaten die onze klanten het meest bestellen

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo Sectigo InstantSSL € 27,98 Organisatie (OV) 3-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo InstantSSL WildCard € 149,98 Organisatie (OV) 3-5 dagen WildCard Detail Nu kopen
Certum Certum Trusted € 79,90 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Certum Certum Trusted WildCard € 134,90 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte SSL WebServer € 74,30 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Thawte Thawte WebServer WildCard € 289,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID € 83,30 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard € 269,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain € 189,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen 5-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX € 81,70 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert OV FLEX € 196,63 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Bedrijfs SSL Certificaat

Bedrijfs SSL Certificaten

Een Organisatievalidatie SSL-certificaat biedt versleuteling en vereist lichte zakelijke authenticatie. Het beveiligen van een zakelijk project met een OV SSL-certificaat biedt klanten en websitebezoekers veilige HTTPS-communicatie en bevestigt tegelijkertijd de website-operator, wat leidt tot een groter klantvertrouwen.

OV SSL verhoogt het vertrouwen van bezoekers

Organisatievalidatie SSL-certificaten leggen een veilige verbinding vast en bewijzen de betrouwbaarheid van het bedrijf. OV SSL-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL (DV SSL) certificaten.

Verbeter Zoekrangschikking (SEO)

Veilige HTTPS-communicatie verhoogt de rangschikking van uw site in zoekalgoritmen. Google publiceerde deze informatie al in 2014 op het blog. Hoewel dit slechts een van de vele criteria is, zal een SSL-certificaat hogere posities geven in zoekresultaten voor HTTPS-veilige sites ten opzichte van HTTP-niet-veilige sites.

SSL Beschermt Integriteit

Een SSL-certificaat beschermt tegen inhoudsinjectie door internetproviders en andere derde partijen. Zonder versleuteling is het mogelijk voor anderen om uw site te wijzigen en de integriteit ervan te ondermijnen. SSL-certificaten beschermen hiertegen met sterke branchestandaard 256-bits symmetrische versleuteling en 2048-bits handtekeningen.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Onze aangeboden certificaten hebben de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktopbrowsers, wat SSL-waarschuwingen vermindert bij het openen van de website.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Bedrijfs SSL-certificaten vergroten het vertrouwen van websitebezoekers. Ze zorgen voor veilige HTTPS-communicatie en stellen bezoekers in staat de website-operator te verifiëren.

Meer informatie over Bedrijfs SSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

SSL-certificaten met bedrijfsvalidatie

Toon de zakelijke authenticiteit aan uw klanten

Organisatie Validatie (OV) certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL-certificaten. Bij dit type controleert de CA zowel het eigendom van het domein als geregistreerde bedrijfsdocumenten en andere juridische documenten die verband houden met het bedrijf. Het duurt normaal gesproken twee tot 5 dagen om een certificaat uit te geven. Als de autoriteit de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Beveiligde domeinen

Afhankelijk van het geselecteerde certificaat

Wij bieden certificaten voor het beveiligen van een enkel domein, tot 250 verschillende domeinen tegelijk of voor een onbeperkt aantal subdomeinen. Certificaatautoriteiten bieden nu een combinatie van multi-domein SSL met WildCard SSL-certificaten. U kunt tot 250 standaard- of wildcard domeinen combineren.

  • SSL voor één domein - het certificaat is ontworpen om een enkel domein te beveiligen. Het certificaat kan zowel het domein.com als www.domein.com beveiligen. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt het www-variant niet automatisch toegevoegd.
  • Multi-domein SSL - het certificaat kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen. Elk domein kan van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) zijn en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).
  • WildCard SSL - het certificaat kan onbeperkte subdomeinen beveiligen onder hun hoofddomein. Er wordt een asterisk ingevoegd voor de domeinnaam, die functioneert als een wildcard in het certificaat, zodat browsers alle geldige karakters vóór het domein accepteren in plaats van de asterisk.

Meerjarige certificaten

Wij bieden Bedrijfs SSL certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum