SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA Certum

CA Certum

Certum SSL-certificaten

De Europese certificeringsautoriteit CERTUM komt uit Polen en is wereldwijd bekend geworden dankzij haar diensten. De autoriteit maakt deel uit van de Asseco Group, een wereldwijde softwareproducent, en is uitgegroeid tot een internationaal erkende, vertrouwde autoriteit. CERTUM biedt een scala aan SSL-certificaten, zowel DV, OV als WildCard SSL. CERTUM is ook gespecialiseerd in digitale handtekeningen voor het ondertekenen van e-mails en documenten met producten voor eindgebruikers en bedrijfsgebruikers.

We bieden ook CODE signing certificaten voor ontwikkelaars en softwarebedrijven!

Certum certificaten

Certum Certificaten

De certificeringsautoriteit Certum - het complete aanbod van SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Certum Certum Commercial € 7,95 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Certum Certum Commercial WildCard € 59,90 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Certum Certum Trusted € 79,90 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Certum Certum Trusted WildCard € 134,90 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Certum CODE

Certum CODE

Aanbod van CODE signing certificaten voor softwarebedrijven en ontwikkelaars

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid SmartScreen  
Certum Certum Code Signing in Cloud € 97 Organisatie (OV) 1-3 dagen - Detail Nu kopen
Certum Certum Code Signing EV in Cloud € 197 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen JA Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
SmartScreen - Als de ondertekende toepassing zonder problemen door de Microsoft SmartScreen-reputatiefilter gaat naar het installatiedialoogvenster. Voor meer informatie zie Wat is SmartScreen?
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Als u een SSL-certificaat nodig heeft van een bedrijf in de Europese Unie, is de vertrouwde certificeringsautoriteit Certum de ideale keuze voor u. Een Commercial SSL of Trusted SSL-certificaat is geschikt voor elk project.

Meer informatie over CA Certum

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie Certum

CA Certum - een kwaliteitscertificeringsinstantie uit de Europese Unie

Certum Certificeringsinstantie werd opgericht in 1998. Het was een van de eerste openbare certificeringsinstanties in Europa. In 2002 werd Certum opgenomen in de wereldwijde lijst van vertrouwde certificeringsinstanties (CA) en als vijfde in Europa en vijftiende wereldwijd verwierf het WebTrust Seals voor alle diensten met betrekking tot e-handtekeningen. In 2015 werd Certum onderdeel van de Asseco Group - het grootste Poolse IT-bedrijf genoteerd aan de beurs.
Certum is opgenomen in de exclusieve lijst van vertrouwde uitgevers van certificaten - Adobe Approved Trust List (AATL). Het is al enkele jaren actief lid van het CA/B Forum, heeft het WebTrust Seal voor EV SSL, EV Code Signing, SSL-certificaten en voor niet-gekwalificeerde diensten en certificaten, en Certum's oplossingen voldoen aan de volledige naleving van de eIDAS-verordening. Een ervaren team van meer dan 100 specialisten en enthousiastelingen van vertrouwensdiensten biedt uitstekende diensten in de digitale wereld.

Certum Certificeringsinstantie maakt deel uit van de Asseco Group - een wereldwijde softwareproducent met 30 jaar ervaring en bijna 30.000 werknemers. Asseco Group staat genoteerd aan de beurzen van Warschau, New York en Tel Aviv.

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA Certum voert standaard bedrijfsvalidatie uit. U kunt informatie vinden over "Het verificatieproces en de vereiste documenten na aankoop van een Certum SSL-certificaat" hier: support.certum.eu.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum