SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Over Ons

Over Ons

Over Ons

Bedrijf Web security s.r.o. levert sinds 2017 SSL/TLS-certificaten voor websites en projecten. Onze diensten worden gebruikt door vele klanten en bedrijven, inclusief ontwikkelaars voor wie wij CODE signing certificaten leveren om hun software te ondertekenen. Wij zijn partner van de grootste certificaatautoriteiten ter wereld, zoals CA DigiCert, met merken als GeoTrust, RapidSSL en Thawte, en CA Sectigo, voorheen bekend als Comodo. We hebben ook een partnerschap met de Europese certificeringsautoriteit CERTUM. Tegelijkertijd zijn we partners met verschillende wereldwijde wederverkopers om onze klanten de beste prijzen te bieden.

In het kort over ons

Meer dan 2.000 tevreden klanten maken sinds 2017 gebruik van onze diensten. Niet alleen uit Europa, maar van over de hele wereld.

We hebben al meer dan 5000 SSL-certificaten, CODE signing-certificaten of S/MIME-certificaten geregeld voor onze klanten.

Wij zijn een klein team met jarenlange ervaring in het verstrekken van SSL-certificaten. De oprichter van het bedrijf heeft ervaring met certificaten sinds 2006.

Een kwalitatieve klantbeleving staat voorop bij ons. Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie.

Onze diensten zijn gebaseerd op maximale automatisering. Dat geeft ons flexibiliteit en controle over alle bestellingen, waardoor ons team klein kan blijven en we uitstekende prijzen kunnen bieden.

Sinds 2017 bieden wij SSL-certificaten aan onze klanten aan.
Vanuit het hart van Europa

 

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum