SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

EV SSL certificaten

EV SSL certificaten

EV SSL-certificaten

Extended Validation (EV) SSL-certificaten zijn de meest prestigieuze, meest vertrouwde SSL-certificaten. Ze worden alleen uitgegeven aan bedrijven na een grondige verificatie van het bestaan en van de aanvrager van het certificaat. Naast het bedrijf verifieert de certificeringsinstantie ook de fysieke identiteit van de persoon die een SSL-certificaat aanvraagt. Een websitebezoeker kan direct na het klikken op het slotje in de browser naast het domein zien welk bedrijf de website beheert. Het EV SSL-certificaat is geschikt voor alle zakelijke en bedrijfswebsites en voor alle websites die persoonlijke informatie van gebruikers vereisen.
De aangeboden Extended Validation SSL-certificaten beveiligen één domein of tot 250 domeinen tegelijkertijd. Multi-domein EV-certificaten kunnen het volledige portfolio van bedrijfsdomeinen of e-shop domeinen beveiligen. HTTPS-communicatie wordt gegarandeerd, bijvoorbeeld voor alle nationale domeinen (.eu, .com, .net, .nl, .de, ...) of projecten met verschillende namen op hun eigen domeinen en natuurlijk ook subdomeinen.

Populaire certificaten

Populaire Certificaten

De EV SSL certificaten die onze klanten het meest bestellen

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL EV € 89,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain € 159,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo EV SSL € 99,95 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain € 199,95 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
Thawte Thawte SSL WebServer EV € 169,97 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX € 142,57 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain € 263,30 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 5-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert EV FLEX € 319,30 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van EV SSL Certificaat

EV SSL Certificaten

Een Extended Validation SSL-certificaat (ook bekend als EV SSL) is de hoogste vorm van SSL-certificaat op de markt. De identiteit van de website wordt bevestigd volgens de strenge richtlijnen van het CAB Forum en omvat een strikt controleproces door een openbare Certificaatautoriteit. De Certificaatautoriteit moet de operationele en fysieke identiteit van de persoon die een EV-certificaat aanvraagt valideren.

EV SSL verhoogt het vertrouwen van bezoekers

Extended Validation SSL-certificaten leggen een veilige HTTPS-verbinding vast en bieden een hoog niveau van vertrouwen voor de websitebezoekers. EV SSL-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL (DV SSL) certificaten.

Verbeter Zoekrangschikking (SEO)

Veilige HTTPS-communicatie verhoogt de rangschikking van uw site in zoekalgoritmen. Google publiceerde deze informatie al in 2014 op het blog. Hoewel dit slechts een van de vele criteria is, zal een SSL-certificaat hogere posities geven in zoekresultaten voor HTTPS-veilige sites ten opzichte van HTTP-niet-veilige sites.

SSL Beschermt Integriteit

Een SSL-certificaat beschermt tegen inhoudsinjectie door internetproviders en andere derde partijen. Zonder versleuteling is het mogelijk voor anderen om uw site te wijzigen en de integriteit ervan te ondermijnen. SSL-certificaten beschermen hiertegen met sterke branchestandaard 256-bits symmetrische versleuteling en 2048-bits handtekeningen.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Onze aangeboden certificaten hebben de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktopbrowsers, wat SSL-waarschuwingen vermindert bij het openen van de website.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Door de naam van het bedrijf te verbergen in de browseradresbalk, worden bedrijfs OV SSL-certificaten waarschijnlijk een betere optie in de prestatie/prijs-verhouding in vergelijking met EV SSL-certificaten.

Meer informatie over EV SSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

SSL-certificaten met uitgebreide validatie

EV SSL-certificaat biedt de hoogste beveiliging voor een website

Een Extended Validation (EV) certificaat biedt de hoogste validatie door de bedrijfsnaam weer te geven in de certificaatdetails. De CA valideert strikt het bedrijf door alle bedrijfsregistratiedocumenten te controleren, een externe bedrijvengids voor adresverificatie en een oproepverificatie. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd. Het is niet ongebruikelijk dat er bewijs van identiteit, capaciteit en bedrijfslocatie wordt gevraagd en geverifieerd. Het duurt twee dagen of langer om een certificaat uit te geven.
De criteria voor het uitgeven van EV-certificaten zijn gedefinieerd door de Richtlijnen voor Extended Validation vastgesteld door het CA/Browser Forum.

Beveiligde domeinen

Afhankelijk van het geselecteerde certificaat

Wij bieden certificaten voor het beveiligen van een enkel domein of tot 250 verschillende domeinen tegelijk. Het is niet mogelijk om EV WildCard SSL-certificaten te verkrijgen.

  • SSL voor één domein - het certificaat is ontworpen om een enkel domein te beveiligen. Het certificaat kan zowel het domein.com als www.domein.com beveiligen. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt het www-variant niet automatisch toegevoegd.
  • Multi-domein SSL - het certificaat kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen. Elk domein kan van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) zijn en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).

Meerjarige certificaten

Wij bieden EV SSL certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum