SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

PositiveSSL EV multi-domain

PositiveSSL EV multi-domain

PositiveSSL EV multi-domain certificaat

Het meest vertrouwde multi-domein EV SSL-certificaat (Extended Validation) van SECTIGO stelt u in staat om tot 250 domeinen te beveiligen. Het behoort tot de populaire Sectigo PositiveSSL-serie en omvat al beveiliging voor 3 domeinen in de basisprijs. PositiveSSL EV Multi-Domein SSL is het goedkoopste multi-domein EV SSL-certificaat in ons aanbod. Dit EV-certificaat is ideaal voor bedrijven die topniveau multi-domeinbeveiliging vereisen.

3 domeinen inbegrepen

PositiveSSL EV multi-domain certificaat omvat 3 domeinen in de basisprijs. U kunt maximaal 247 domeinen toevoegen voor in totaal 250 domeinen. De prijs voor elk extra domein wordt berekend tijdens het bestelproces.

Beveilig tot 250 afzonderlijke domeinen met PositiveSSL EV multi-domain

Een multi-domein SSL-certificaat maakt het mogelijk om tot 250 volledig verschillende domeinen te beveiligen met één certificaat. Multi-domein certificaten maken het werk van beheerders veel eenvoudiger. Als u beveiliging voor meerdere domeinen nodig heeft, biedt de aanschaf van een PositiveSSL EV multi-domain certificaat ook een kostenvoordeel. Het certificaat is een geschikte oplossing voor de beveiliging van elke website.

Prijzen / Abonnement

 € 204,90 per jaar (Totaal: € 204,90)
 € 184,95 per jaar (Totaal: € 369,90)
 € 166,63 per jaar (Totaal: € 499,90)
 € 164,98 per jaar (Totaal: € 659,90)
 € 159,98 per jaar (Totaal: € 799,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Belangrijke informatie: Základní cena SSL certifikátu PositiveSSL EV Multi-Domain již obsahuje zabezpečení 3 domén (1x hlavní + 2x další domény).
De prijs voor elk extra domein boven het basisaantal is 1 jaar: € 75 | 2 jaren: € 139 | 3 jaren: € 219 | 4 jaren: € 284 | 5 jaren: € 349.
De totale prijs voor de bestelling vindt u in het bestelformulier.

Kenmerken en Voordelen van het PositiveSSL EV multi-domain Certificaat

Het is een EV SSL-certificaat!

Een Extended Validation certificaat (EV) biedt de hoogste geloofwaardigheid van websites. Het maakt het mogelijk voor bezoekers om de bedrijfsnaam te zien in de browser binnen de details van het SSL-certificaat en de operator te verifiëren.

EV SSL vergroot het vertrouwen van de bezoekers

Extended Validation SSL-certificaten leggen een veilige HTTPS-verbinding vast en bieden een hoog niveau van vertrouwen voor de websitebezoekers.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig tot 250 domeinen

Dit certificaat beveiligt alle domeinen in de bestelling. Elk domein kan van een ander TLD zijn (.com, .net, .eu, enz.) en elk niveau (abc.domain.com, 123.xyz.domain.xyz). Als u een domein met/zonder www wilt beveiligen, moet u beide opties bestellen.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Met een enkel PositiveSSL EV Multi-Domein Certificaat kunt u uw gehele zakelijke domeinportfolio volledig beveiligen met het meest vertrouwde SSL-certificaat.

Meer informatie over PositiveSSL EV multi-domain

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat

EV SSL - veilige HTTPS-verbinding en hoog klantvertrouwen

Het Uitgebreid Gevalideerde (EV) certificaat heeft de hoogste validatie die de bedrijfsnaam toont in de certificaatdetails. Bezoekers moeten de certificaatdetails bekijken om de identiteitsgegevens van uw bedrijf te zien. De CA valideert strikt het bedrijf door alle zakelijke registratiedocumenten, derde bedrijvengidsen voor adresverificatie en telefonische verificatie te controleren. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.
Het domein wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) aan. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het PositiveSSL EV multi-domain certificaat te krijgen

EV SSL - De certificeringsinstantie moet de operationele en fysieke identiteit valideren

Bevestiging van de identiteit van de website wordt uitgevoerd volgens de strenge richtlijnen van het CAB Forum en omvat een strikt controleproces door een openbare certificeringsinstantie.
Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 2 tot 5+ dagen om het certificaat uit te geven.

Beveiligde domeinen

Beveilig tot 250 aparte domeinen met één certificaat

Een multi-domein SSL-certificaat beveiligt meerdere verschillende domeinen. Elk domein kan afkomstig zijn van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) en elk niveau (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).
Een multi-domein certificaat beveiligt alleen de bestelde domeinen. Als u een domein met/zonder www wilt beveiligen, moet u beide domeinvarianten aan de bestelling toevoegen.

Uw certificaat vernieuwen

U moet PositiveSSL EV multi-domain certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw PositiveSSL EV multi-domain certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum