SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Goedkope SSL certificaten

Goedkope SSL certificaten

Goedkope SSL-certificaten

Het meest populaire type certificaten zijn Domein Geverifieerde (DV) certificaten waarbij de certificeringsinstantie alleen uw domein authenticeert. De aangeboden Goedkope SSL certificaten zorgen voor veilige HTTPS-communicatie voor elk project en verwijderen de vervelende "Onveilig" markering in internetbrowsers. Alle goedkoopste TLS-certificaten zijn geschikt voor moderne webbrowsers, inclusief mobiele, vertrouwde en kunnen worden ingezet op zakelijke en persoonlijke websites en projecten, webmail, intranet, klantenportals, enzovoort.

Populaire certificaten

Populaire Certificaten

De Goedkope SSL certificaten die onze klanten het vaakst bestellen

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL € 7,17 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain € 17,54 Domeinen (DV) Minuten 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL WildCard € 64,90 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
RapidSSL RapidSSL € 10,80 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
RapidSSL RapidSSL WildCard € 99,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Certum Certum Commercial € 7,95 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Certum Certum Commercial WildCard € 59,90 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte 123 € 33,30 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Thawte Thawte 123 WildCard € 199,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium € 49,97 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN € 98,30 Domeinen (DV) Minuten 5 domeinen Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard € 215,30 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Goedkope SSL Certificaat

DV SSL Certificaten

De snelste, gemakkelijkste en meest geautomatiseerde manier om te verifiëren. Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten zijn de goedkoopste SSL-certificaten op de markt. De CA verifieert alleen het bestaan van het domein voordat het certificaat wordt uitgegeven. Het hele proces is volledig geautomatiseerd.

Beveilig uw site in enkele minuten

Het verkrijgen en implementeren van het goedkope DV SSL-certificaat bij SSLmentor is een kwestie van minuten. Bestel, betaal en bevestig de validatie e-mail. Bovendien bieden we gemakkelijke certificaatverzoekgeneratie (CSR) in het controlepaneel, waarbij het niet nodig is om de sleutels met de beheerder op te lossen of sleutels op de server te genereren.

Verbeter Zoekrangschikking (SEO)

Veilige HTTPS-communicatie verhoogt de rangschikking van uw site in zoekalgoritmen. Google publiceerde deze informatie al in 2014 op het blog. Hoewel dit slechts een van de vele criteria is, zal een SSL-certificaat hogere posities geven in zoekresultaten voor HTTPS-veilige sites ten opzichte van HTTP-niet-veilige sites.

SSL Beschermt Integriteit

Een SSL-certificaat beschermt tegen inhoudsinjectie door internetproviders en andere derde partijen. Zonder versleuteling is het mogelijk voor anderen om uw site te wijzigen en de integriteit ervan te ondermijnen. SSL-certificaten beschermen hiertegen met sterke branchestandaard 256-bits symmetrische versleuteling en 2048-bits handtekeningen.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Onze aangeboden certificaten hebben de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktopbrowsers, wat SSL-waarschuwingen vermindert bij het openen van de website.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Wij raden DV SSL-certificaten aan zoals PositiveSSL of RapidSSL om één domein te beveiligen. Deze SSL-certificaten worden zeer snel uitgegeven en bieden de nodige HTTPS-communicatie tussen de server en de browser.

Meer informatie over DV SSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

SSL-certificaten met domeinvalidatie

Het enige dat u hoeft te doen, is het eigendom/beheer van het geregistreerde domein aantonen.

U kunt DV SSL-certificaten binnen enkele minuten laten uitgeven. De aanvrager van een SSL-certificaat wordt geverifieerd door het versturen van een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres van het bestelde domein. U kunt kiezen uit vaste adressen zoals admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van deze adressen aan te maken of het als alias in te stellen, evt. gebruik maken van de domeinmand en de bevestigingsmail hieruit ophalen.
In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domein of een tekstbestand in de dataruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze zijn ingesteld in de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Beveiligde domeinen

Afhankelijk van het geselecteerde certificaat

Wij bieden certificaten voor het beveiligen van een enkel domein, tot 250 verschillende domeinen tegelijk of voor een onbeperkt aantal subdomeinen. Certificaatautoriteiten bieden nu een combinatie van multi-domein SSL met WildCard SSL-certificaten. U kunt tot 250 standaard- of wildcard domeinen combineren.

  • SSL voor één domein - het certificaat is ontworpen om een enkel domein te beveiligen. Het certificaat kan zowel het domein.com als www.domein.com beveiligen. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt het www-variant niet automatisch toegevoegd.
  • Multi-domein SSL - het certificaat kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen. Elk domein kan van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) zijn en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).
  • WildCard SSL - het certificaat kan onbeperkte subdomeinen beveiligen onder hun hoofddomein. Er wordt een asterisk ingevoegd voor de domeinnaam, die functioneert als een wildcard in het certificaat, zodat browsers alle geldige karakters vóór het domein accepteren in plaats van de asterisk.

Meerjarige certificaten

Wij bieden DV SSL certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum