SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

WildCard SSL certificaten

WildCard SSL certificaten

WildCard SSL-certificaten

Een SSL/TLS WildCard-certificaat is een enkel certificaat met een wildcard-teken () in het domeinveld. WildCard-certificaten staan onbeperkte beveiliging van subdomeinen onder hun hoofddomein toe. Een asterisk wordt ingevoegd vóór de domeinnaam (.domein.com), wat functioneert als een wildcard in het certificaat, zodat browsers elk geldig teken vóór het domein accepteren in plaats van de asterisk. Deze certificaten zijn erg populair bij serverbeheerders omdat ze het beheer van meerdere subdomeinen vergemakkelijken. WildCard TLS-certificaten besparen ook aanzienlijk op de kosten voor het verkrijgen en beheren van domeinbeveiliging op de server.

WildCard-certificaten

WildCard-certificaten

De WildCard SSL-certificaten die onze klanten het vaakst bestellen

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain € 17,54 Domeinen (DV) Minuten 3-250 Detail Nu kopen
RapidSSL RapidSSL WildCard € 99,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Certum Certum Commercial WildCard € 59,90 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Certum Certum Trusted WildCard € 134,90 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte 123 WildCard € 199,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte WebServer WildCard € 289,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard € 215,30 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard € 269,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van WildCard SSL Certificaat

Wildcard SSL Certificaten

Eén WildCard SSL-certificaat kan een enkel domein en al zijn subdomeinen van het eerste niveau versleutelen. Er is geen limiet aan wat u kunt gebruiken voor subdomeinen: mailservers, FTP-servers, ledengedeelten - wat u maar wilt. Elke subdomein is vaak een aparte website. Dankzij het asterisk hoeven beheerders zich geen zorgen te maken over welke subdomeinen zich op de server bevinden, ze kunnen op elk moment een nieuw domein toevoegen en er zal altijd een veilige HTTPS-communicatie zijn.

Beveilig uw sites in enkele minuten

Het verkrijgen en implementeren van het domeinvalidatie WildCard SSL-certificaat bij SSLmentor is een kwestie van minuten. Bestel, betaal en bevestig de validatie e-mail. Bovendien bieden we gemakkelijke certificaatverzoekgeneratie (CSR) in het controlepaneel, waarbij het niet nodig is om de sleutels met de beheerder op te lossen of sleutels op de server te genereren.

Verbeter Zoekrangschikking (SEO)

Veilige HTTPS-communicatie verhoogt de rangschikking van uw site in zoekalgoritmen. Google publiceerde deze informatie al in 2014 op het blog. Hoewel dit slechts een van de vele criteria is, zal een SSL-certificaat hogere posities geven in zoekresultaten voor HTTPS-veilige sites ten opzichte van HTTP-niet-veilige sites.

SSL Beschermt Integriteit

Een SSL-certificaat beschermt tegen inhoudsinjectie door internetproviders en andere derde partijen. Zonder versleuteling is het mogelijk voor anderen om uw site te wijzigen en de integriteit ervan te ondermijnen. SSL-certificaten beschermen hiertegen met sterke branchestandaard 256-bits symmetrische versleuteling en 2048-bits handtekeningen.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Onze aangeboden certificaten hebben de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktopbrowsers, wat SSL-waarschuwingen vermindert bij het openen van de website.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het gebruik van WildCard SSL-certificaten is erg populair. Certificaten maken het werk van beheerders gemakkelijker en besparen kosten wanneer ze een groot aantal subdomeinen moeten beveiligen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om het hoofddomein te beveiligen zonder en met www voor domeinen van het 2e niveau (FQDN).

Meer informatie over WildCard SSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

WildCard SSL-certificaten

Afhankelijk van het geselecteerde certificaattype

  • Domeinvalidatie (DV) - de snelste en meest geautomatiseerde verificatiemethode. De CA controleert alleen het bestaan van het domein voordat het certificaat wordt uitgegeven. U kunt de website in enkele minuten beveiligen met een papierloos proces.
  • Organisatievalidatie (OV) - OV-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL-certificaten. Bij dit type controleert de CA zowel het eigendom van het domein als geregistreerde bedrijfsdocumenten en andere juridische documenten die verband houden met het bedrijf. Het duurt normaal gesproken twee tot 5 dagen om een certificaat uit te geven. Als de autoriteit de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de geldigheidsduur verlengd.

Beveiligde domeinen

WildCard SSL kan onbeperkte subdomeinen beveiligen

Wildcard SSL-certificaten kunnen uw volledig gekwalificeerde domeinnaam en de bijbehorende subdomeinen beveiligen.
In het geval van een verzoek om een 2e niveau domein te beveiligen, bijvoorbeeld .domein.com, wordt er een SAN-extensie toegevoegd voor een apart domein, bijv. https://domein.com. Zo beveiligt één WildCard SSL certificaat de website voor het hoofddomein en al zijn subdomeinen tegelijk. In geval van een vereiste voor beveiliging van subdomeinen van het 4e en n-de niveau, bijvoorbeeld admin.domein3rdlevel.domein.com, is het altijd nodig om een apart WildCard SSL-certificaat aan te vragen .domein3rdlevel.domein.com. Dit maakt dan weer HTTPS-beveiliging mogelijk voor een onbeperkt aantal domeinen op dat niveau.

Meerjarige certificaten

Wij bieden WildCard SSL certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum