SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA GeoTrust

CA GeoTrust

GeoTrust SSL-certificaten

Certificeringsautoriteit GeoTrust biedt hoogwaardige SSL-certificaten voor volledige dekking van HTTPS-beveiliging voor websites en projecten. In ons aanbod kunt u kiezen tussen de voordelige GeoTrust QuickSSL SSL Premium certificaatserie en de GeoTrust True BusinessID SSL-certificaat bedrijfsserie, die alle zakelijke behoeften dekt om kwalitatieve HTTPS-communicatie te waarborgen. Betrouwbare GeoTrust True BusinessID-certificaten bevatten informatie over het bedrijf dat de website exploiteert, verifiëren website-exploitanten en verhogen het vertrouwen van bezoekers.

GeoTrust FLEX SSL-certificaten

Nieuw in het aanbod van CA GeoTrust zijn FLEX-type SSL-certificaten, die een flexibele combinatie van domeinbeveiliging bieden, inclusief wijzigingen gedurende de levensduur van het GeoTrust SSL-certificaat, waarbij u op elk moment domeinen kunt toevoegen, verwijderen en wijzigen. U kunt zowel GeoTrust QuickSSL Premium FLEX als GeoTrust True BusinessID FLEX SSL-certificaten bestellen om één domein te beveiligen of als multi-domein SSL-certificaat met elke combinatie van volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) en tegelijkertijd ster-varianten (WildCard) in te voegen om een onbeperkt aantal subdomeinen te beveiligen. Het meest vertrouwde SSL-certificaat GeoTrust True BusinessID EV FLEX kan worden verkregen voor één domein of als standaard multi-domein SSL-certificaat. Alle FLEX-varianten kunnen tot 250 verschillende domeinen bevatten.

GeoTrust FLEX SSL

GeoTrust FLEX SSL

Nieuwe types FLEXibele SSL-certificaten GeoTrust

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX € 55,97 Domeinen (DV) Minuten 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX € 81,70 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX € 142,57 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust certificaten

GeoTrust Certificaten

De certificeringsautoriteit GeoTrust - aanbod van standaard SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium € 49,97 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN € 98,30 Domeinen (DV) Minuten 5 domeinen Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard € 215,30 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID € 83,30 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain € 189,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen 5-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard € 269,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV € 142,57 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain € 263,30 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 5-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Multi-Domein SSL-certificaat GeoTrust True BusinessID Multi-Domein biedt hoogwaardige HTTPS-beveiliging voor meerdere domeinen tegelijkertijd en biedt een zeer goede prijs/domein verhouding. Ook geschikt voor e-shops.

Meer informatie over CA GeoTrust

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie GeoTrust

CA GeoTrust - vertrouwd door honderdduizenden klanten wereldwijd

GeoTrust is een van de grootste commerciële aanbieders van digitale certificaten ter wereld. Het was de eerste certificeringsinstantie die de methode van domein-gevalideerde certificaten gebruikte en heeft verschillende patenten met betrekking tot PKI.

GeoTrust is opgericht in 2001 en werd al snel een succesvolle certificeringsinstantie. In 2006 werd GeoTrust overgenomen door VeriSign en in 2010 werd de CA onderdeel van Symantec, dat de complete PKI-divisie van VeriSign overnam. Sinds december 2017 vallen GeoTrust-certificaten onder CA Digicert, dat de uitgifte van SSL-certificaten van Symantec heeft overgenomen.
U kunt meer lezen over de geschiedenis van CA GeoTrust op Wikipedia.

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA GeoTrust controleert of de organisatie die een certificaat aanvraagt in goede staat verkeert. Dit omvat het bevestigen van de goede status en actieve registratie in bedrijfsregisters. Ook wordt gecontroleerd of de organisatie niet vermeld staat in frauduleuze, phishing- of overheidsbeperkte entiteiten, of anti-terrorisme databases. Daarnaast wordt gecontroleerd of de organisatie die een certificaat aanvraagt, de organisatie is waaraan het certificaat zal worden uitgegeven, en worden de contactgegevens van de organisatie geverifieerd.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum