SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA RapidSSL

CA RapidSSL

RapidSSL certificaten

Certificeringsautoriteit RapidSSL biedt kosteneffectieve en snel gegenereerde SSL-certificaten, wat wordt benadrukt door de naam "Rapid SSL" - snel ssl. Alle RapidSSL-certificaten zijn Domein Validatie (DV) certificaten, dat wil zeggen dat de certificaatdetails basisinformatie tonen over het domein, CA, geldigheid, enzovoort. Het verkrijgen en implementeren van een Rapid SSL-certificaat gaat erg snel dankzij eenvoudige domeinvalidatie. RapidSSL-certificaten zijn geschikt voor elk webproject, websites waar we eenvoudig versleutelde communicatie op het HTTPS-protocol moeten beveiligen.

RapidSSL voor één domein of onbeperkte subdomeinen

Hoewel RapidSSL CA slechts twee soorten SSL-certificaten aanbiedt, zijn RapidSSL SSL-certificaten misschien wel daarom een van de meest populaire. U kunt kiezen tussen een klassiek SSL-certificaat voor het beveiligen van één domein of een RapidSSL WildCard-certificaat dat een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligt.

RapidSSL certificaten

RapidSSL Certificaten

De RapidSSL certificeringsautoriteit - het complete aanbod van SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
RapidSSL RapidSSL € 10,80 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
RapidSSL RapidSSL WildCard € 99,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

RapidSSL-certificaten zijn een kwalitatief en populair merk voor het bieden van veilige HTTPS-communicatie. Voor het beveiligen van websites op een enkel domein kunnen we zeker het goedkoopste RapidSSL-certificaat aanbevelen.

Meer informatie over CA RapidSSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie RapidSSL

We kunnen het ten zeerste aanbevelen voor iedereen die geïnteresseerd is in goedkope en snelle webbeveiliging

De geschiedenis van RapidSSL gaat terug tot 2003, toen het werd opgericht door het moederbedrijf GeoTrust als een merk voor goedkope SSL-certificaten. Tegenwoordig is RapidSSL in handen van DigiCert, dat de autoriteit in 2017 heeft overgenomen. RapidSSL-certificaten zijn zeer populair vanwege hun snelle uitgifte en prijs. De certificaten worden volledig vertrouwd door 99,9% van de moderne webbrowsers en bieden hoogwaardige HTTPS-beveiliging voor internetcommunicatie.

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA RapidSSL controleert of de organisatie die een certificaat aanvraagt in goede staat verkeert. Dit omvat het bevestigen van de goede status en actieve registratie in bedrijfsregisters. Ook wordt gecontroleerd of de organisatie niet vermeld staat in frauduleuze, phishing- of overheidsbeperkte entiteiten, of anti-terrorisme databases. Daarnaast wordt gecontroleerd of de organisatie die een certificaat aanvraagt, de organisatie is waaraan het certificaat zal worden uitgegeven, en worden de contactgegevens van de organisatie geverifieerd.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum