SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

PositiveSSL Multidomein

PositiveSSL Multidomein

PositiveSSL Multidomein certificaat

Het goedkoopste multi-domein SSL-certificaat met SAN-technologie dat tot 250 verschillende domeinen kan beveiligen. Met dit certificaat uit de populaire Sectigo PositiveSSL-certificaatserie kunt u eenvoudig HTTPS-communicatie beveiligen tussen browser en server voor meerdere domeinen tegelijkertijd. Het certificaat wordt volledig vertrouwd door alle moderne browsers, inclusief mobiele browsers. Het is een domeincertificaat, waardoor het mogelijk is om zeer snel een SSL-certificaat te verkrijgen.
Het certificaat is ook ideaal voor het beveiligen van MS Exchange Server.

NIEUW! Het SSL-certificaat stelt u in staat om standaard domeinen te combineren met WildCard-domeinen met een asterisk!

3 standaard domeinen inbegrepen in de basisprijs

Het PositiveSSL Multidomein certificaat omvat 3 domeinen in de basisprijs. U kunt tot 247 domeinen toevoegen aan het SSL-certificaat zoals nodig, voor in totaal 250 domeinen. U kunt verschillende TLD's toevoegen (.com, .biz, .net, .eu, enz.) en elk domeinniveau (domain.com, abc.domain.com, 123.xyz.domain.com). Nieuw is ook de mogelijkheid om WildCard-domeinen toe te voegen met een asterisk, zoals *.domain.com, *.domain.eu. De prijs voor elk extra domein wordt berekend tijdens het bestelproces.

Prijzen / Abonnement

 € 22,49 per jaar (Totaal: € 22,49)
 € 18,74 per jaar (Totaal: € 37,47)
 € 18,17 per jaar (Totaal: € 54,50)
 € 17,93 per jaar (Totaal: € 71,70)
 € 17,54 per jaar (Totaal: € 87,70)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Belangrijke informatie: Základní cena SSL certifikátu PositiveSSL Multi-Domain již obsahuje zabezpečení 3 domén (1x hlavní + 2x další domény).
De prijs voor elk extra domein boven het basisaantal is 1 jaar: € 12 | 2 jaren: € 21 | 3 jaren: € 30 | 4 jaren: € 39 | 5 jaren: € 48.
De prijs voor elke extra wildcard domein boven het basisaantal is 1 jaar: € 79 | 2 jaren: € 138 | 3 jaren: € 198 | 4 jaren: € 257 | 5 jaren: € 318.
De totale prijs voor de bestelling vindt u in het bestelformulier.

Kenmerken en Voordelen van het PositiveSSL Multidomein Certificaat

Het is een DV SSL-certificaat!

De Certificeringsinstantie valideert alleen de bestelde domeinen door te bevestigen dat u geautoriseerd bent en controle hebt over de aangevraagde domeinen. Geen juridische procedure, alles online. Zodra de autoriteit de domeinen uit de bestelling heeft geverifieerd, wordt direct een nieuw SSL-certificaat uitgegeven.

Beveilig uw site binnen enkele minuten

Maak uw domeinen binnen enkele minuten gevalideerd met PositiveSSL Multidomein en toon uw klanten dat uw website veilig is voor online transacties. HTTPS:// beveiliging verzekert uw klanten en verhoogt hun vertrouwen om met uw website te communiceren.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig tot 250 domeinen

Het certificaat beveiligt alle domeinen gespecificeerd in de bestelling. U kunt verschillende TLDs combineren (.cz, .com, .eu, enz.), elk domeinniveau (abc.domain.cz, 123.xyz.domain.xyz) en ook WildCard-domeinen invoegen (*.domain.com).

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

PositiveSSL MultiDomein SSL-certificaat biedt kosteneffectieve beveiliging voor communicatie en gegevensoverdracht op het internet voor maximaal 250 domeinen. Multi-domein certificaten besparen de kosten van installatie en beheer van meerdere SSL-certificaten.

Meer informatie over PositiveSSL Multidomein

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Domeinvalidatie SSL-certificaat

U hoeft alleen eigendom/beheer van het geregistreerde domein aan te tonen

De aanvrager van het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van deze adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, bijv. in de domeinmand en de bevestigingse-mail daaruit ophalen.

In plaats van e-mailbevestiging kunt u alternatieve validatie gebruiken - het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein. Voor standaard domeinen is het ook mogelijk om validatie uit te voeren door een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) in te voegen. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze kunnen worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het PositiveSSL Multidomein certificaat te krijgen

DV SSL - Snelle domeinvalidatie, bijna onmiddellijke uitgifte

Plaats uw bestelling en betaal. Nadat de CSR (Certificate Signing Request) is ingevoerd, bestellen wij het certificaat direct bij de instantie. Om een nieuw certificaat uit te geven, hoeft u alleen de validatie te bevestigen.
Onze klanten kunnen een SSL-certificaat binnen 10+ minuten verkrijgen bij betaling met een kaart.

Beveiligde domeinen

Van één domein tot 250 verschillende domeinen, subdomeinen en ster-varianten

Eén PositiveSSL Multidomein SSL-certificaat beveiligt tot 250 verschillende domeinen. Dit certificaat is flexibel om meerdere hostnamen, domeinen, subdomeinen en wildcard-domeinen in een enkele configuratie te beveiligen. Tijdens de geldigheidsperiode kunt u domeinen toevoegen, wijzigen of verwijderen op aanvraag.
Elk domein kan afkomstig zijn van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.), elk domeinniveau (abc.domein.com, 123.xyz.domein.net) en het is mogelijk om ster-domeinen in te voegen (.domein.com, .domein.net enz.) en elk niveau (.abc.domein.com, .123.xyz.domein.com).

Bij het bestellen van slechts één 2e niveau domein, bijv. domein.com, voegt de certificeringsinstantie automatisch aan het SSL-certificaat toe PositiveSSL Multidomein de beveiliging van de 3e niveau domeinvariant met www, d.w.z. www.domein.com. Bij het bestellen van meerdere domeinen is het altijd nodig om alle benodigde domeinen in de bestelling te vermelden, d.w.z. varianten met/zonder www en elke dergelijke variant wordt apart in rekening gebracht.

Uw certificaat vernieuwen

U moet PositiveSSL Multidomein certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw PositiveSSL Multidomein certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Opnieuw UITGEVEN van het certificaat wordt uitgevoerd, zelfs in geval van toevoeging/wijziging van domeinnamen in het certificaat.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of het aantal bestelde domeinen en hun varianten verminderen. Als u besluit om een SSL-certificaat voor meerdere jaren tegen een betere prijs te krijgen, raden wij u aan er zeker van te zijn dat u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum