SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

MS Exchange

MS Exchange

SSL-certificaten voor MS Exchange

Microsoft Exchange Server is een softwareproduct van Microsoft dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van e-mailberichten en het delen van bronnen en informatie. Het is een bedrijfssysteem en de belangrijkste functies zijn het ontvangen en verzenden van e-mailberichten, het beheren van agenda's en contacten, het delen van openbare mappen, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot mailboxen via een webinterface, toegang tot het systeem via mobiele apparaten, en een functie voor gegevensopslag. Alle communicatie van Exchange-servers moet worden beveiligd door het implementeren van een SSL-certificaat, omdat gevoelige bedrijfsinformatie via het netwerk wordt verzonden.

Aanbevolen SSL-certificaten voor het MS Exchange-systeem zijn bijvoorbeeld multi-domein SSL-certificaten. Subject Alternative Name/Unified Communications Certificate (SAN/UCC) certificaten stellen u in staat om tegelijkertijd het primaire domein en tot 249 andere domeinen te beveiligen. Onze aangeboden SAN/UCC SSL-certificaten zijn volledig compatibel met moderne versies van de Microsoft Exchange-server. Ze maken het mogelijk om alle noodzakelijke namen van servers en services te beveiligen die de Exchange-server gebruikt, zoals mail.contoso.com, autodiscover.contoso.com, owa.contoso.com en mogelijk andere domeinen.

Populaire certificaten

Populaire certificaten

SSL-certificaten voor MS Exchange, die onze klanten het vaakst bestellen

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain € 17,54 Domeinen (DV) Minuten 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain € 159,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain € 199,95 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX € 55,97 Domeinen (DV) Minuten 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX € 81,70 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN € 98,30 Domeinen (DV) Minuten 5 domeinen Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain € 189,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen 5-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain € 263,30 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 5-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

SSL-certificaat PositiveSSL multidomein heeft een zeer goede prijs voor MS Exchange-beveiligingsserver. Als u geen bedrijfs-OV-certificaat nodig heeft, is dit multi-domein SSL-certificaat volledig voldoende en garanderen wij dat het voor u zal werken.

Meer informatie over MS Exchange

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Beveiligde domeinen

Afhankelijk van het geselecteerde certificaat

Wij bieden certificaten voor het beveiligen van een enkel domein, tot 250 verschillende domeinen tegelijk of voor een onbeperkt aantal subdomeinen. Certificaatautoriteiten bieden nu een combinatie van multi-domein SSL met WildCard SSL-certificaten. U kunt tot 250 standaard- of wildcard domeinen combineren.

  • SSL voor één domein - het certificaat is ontworpen om een enkel domein te beveiligen. Het certificaat kan zowel het domein.com als www.domein.com beveiligen. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt het www-variant niet automatisch toegevoegd.
  • Multi-domein SSL - het certificaat kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen. Elk domein kan van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) zijn en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).
  • WildCard SSL - het certificaat kan onbeperkte subdomeinen beveiligen onder hun hoofddomein. Er wordt een asterisk ingevoegd voor de domeinnaam, die functioneert als een wildcard in het certificaat, zodat browsers alle geldige karakters vóór het domein accepteren in plaats van de asterisk.

Meerjarige certificaten

Wij bieden MS Exchange certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum