SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

multi domain

multi domain

Multi-domein SSL-certificaten

Beveilig tot 250 afzonderlijke domeinen met één multi-domein certificaat. Multi-domein SSL certificaten beveiligen meerdere verschillende domeinen met één SSL-certificaat met behulp van SAN (Subject Alternative Name/Unified Communications certificaat) technologie. Elk domein kan van een ander TLD zijn (.com, .net, .eu, enz.) en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz). Multidomein certificaten zijn ook geschikt voor MS Exchange Server beveiliging.

Populaire certificaten

Populaire Certificaten

Onze klanten bestellen het vaakst deze multi-domein SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain € 17,54 Domeinen (DV) Minuten 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain € 159,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX € 55,97 Domeinen (DV) Minuten 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN € 98,30 Domeinen (DV) Minuten 5 domeinen Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain € 189,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen 5-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX € 81,70 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX € 142,57 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert OV FLEX € 196,63 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Multi-domein SSL Certificaat

Multi-domein SSL Certificaten

Multi-domein SSL-certificaten kunnen tot 250 domeinnamen beveiligen in één certificaat. Technisch bekend als SAN-certificaat (Subject Alternative Names) - deze certificaten zijn flexibel om meerdere hostnamen, domeinen, subdomeinen en wildcard domeinen in één configuratie te beveiligen. U kunt domeinen toevoegen, verwijderen of vervangen naar behoefte. Multi-domein SSL-certificaten verminderen administratieve lasten door het vereenvoudigen van certificaatbeheer, ze vereenvoudigen ook de installatie en besparen u geld.

Beveilig uw sites in enkele minuten

Het verkrijgen en implementeren van het domeinvalidatie multi-domein SSL-certificaat bij SSLmentor is een kwestie van minuten. Bestel, betaal en bevestig de validatie e-mails. Bovendien bieden we gemakkelijke certificaatverzoekgeneratie (CSR) in het controlepaneel, waarbij het niet nodig is om de sleutels met de beheerder op te lossen of sleutels op de server te genereren.

Verbeter Zoekrangschikking (SEO)

Veilige HTTPS-communicatie verhoogt de rangschikking van uw site in zoekalgoritmen. Google publiceerde deze informatie al in 2014 op het blog. Hoewel dit slechts een van de vele criteria is, zal een SSL-certificaat hogere posities geven in zoekresultaten voor HTTPS-veilige sites ten opzichte van HTTP-niet-veilige sites.

SSL Beschermt Integriteit

Een SSL-certificaat beschermt tegen inhoudsinjectie door internetproviders en andere derde partijen. Zonder versleuteling is het mogelijk voor anderen om uw site te wijzigen en de integriteit ervan te ondermijnen. SSL-certificaten beschermen hiertegen met sterke branchestandaard 256-bits symmetrische versleuteling en 2048-bits handtekeningen.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk ons Restitutiebeleid voor meer informatie.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Onze aangeboden certificaten hebben de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktopbrowsers, wat SSL-waarschuwingen vermindert bij het openen van de website.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Multidomein certificaten maken het voor beheerders eenvoudiger om domeinbeveiliging te beheren en verlagen aanzienlijk de kosten voor het beveiligen van een enkel domein. Ze zijn ideaal voor het beveiligen van een volledig portfolio van bedrijfsdomeinen.

Meer informatie over Multi-domein SSL

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Beveiligde domeinen

Afhankelijk van het geselecteerde certificaat

Wij bieden certificaten voor het beveiligen van een enkel domein, tot 250 verschillende domeinen tegelijk of voor een onbeperkt aantal subdomeinen. Certificaatautoriteiten bieden nu een combinatie van multi-domein SSL met WildCard SSL-certificaten. U kunt tot 250 standaard- of wildcard domeinen combineren.

  • SSL voor één domein - het certificaat is ontworpen om een enkel domein te beveiligen. Het certificaat kan zowel het domein.com als www.domein.com beveiligen. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt het www-variant niet automatisch toegevoegd.
  • Multi-domein SSL - het certificaat kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen. Elk domein kan van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.) zijn en elk niveau hebben (abc.domein.com, 123.xyz.domein.xyz).
  • WildCard SSL - het certificaat kan onbeperkte subdomeinen beveiligen onder hun hoofddomein. Er wordt een asterisk ingevoegd voor de domeinnaam, die functioneert als een wildcard in het certificaat, zodat browsers alle geldige karakters vóór het domein accepteren in plaats van de asterisk.

Meerjarige certificaten

Wij bieden Multi-domein SSL certificaten tot 5 jaar om de laagste kosten per jaar te bieden

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor verloop. Natuurlijk is HERNIEUWEN gratis. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Opmerking i: HERNIEUWEN vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens de heruitgave gebruiken.
Opmerking iii: Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum