SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

DigiCert OV FLEX

DigiCert OV FLEX

DigiCert OV FLEX

Het zakelijke SSL-certificaat van DigiCert in de FLEX-variant biedt een flexibele domeinconfiguratie. Het kan worden besteld voor één domein of als multi-domein SSL-certificaat met elke combinatie van volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) en wildcard-variant tot een totaal van 250 domeinen. Het biedt beheerders grote flexibiliteit bij het bestellen en gedurende de levensduur van het certificaat, waarbij domeinen kunnen worden toegevoegd, verwijderd en gewijzigd. Het certificaat is ideaal voor bedrijven die het hoogste niveau van beveiliging vereisen, het bevat informatie over domeineigenaren dankzij bedrijfsvalidatie (OV - Organization Validation).

FLEXIBEL SSL-certificaat

SSL-certificaat DigiCert OV FLEX kan tot 250 verschillende domeinen beveiligen, is volledig vertrouwd door alle moderne browsers inclusief mobiele browsers. Het FLEX-certificaat maakt het mogelijk om individuele standaard domeinen, subdomeinen en ook ster-domeinen tegelijkertijd te beschermen. De basisprijs omvat één domein, andere domeinen, inclusief WildCard varianten, worden ingesteld bij de bestelling. Domeinen kunnen tijdens de levensduur van een SSL-certificaat worden toegevoegd en gewijzigd, wat een geweldige flexibiliteit biedt bij het beheren van SSL-certificaten.

Prijzen / Abonnement

 € 209,90 per jaar (Totaal: € 209,90)
 € 199,95 per jaar (Totaal: € 399,90)
 € 196,63 per jaar (Totaal: € 589,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Belangrijke informatie: De basisprijs van DigiCert OV FLEX omvat beveiliging voor 1 domein.
De prijs voor elk extra domein boven het basisaantal is 1 jaar: € 129 | 2 jaren: € 247 | 3 jaren: € 366 | 4 jaren: € 483 | 5 jaren: € 597.
De prijs voor elke extra wildcard domein boven het basisaantal is 1 jaar: € 555 | 2 jaren: € 1.057 | 3 jaren: € 1.557 | 4 jaren: € 2.059 | 5 jaren: € 2.549.
De totale prijs voor de bestelling vindt u in het bestelformulier.

Kenmerken en Voordelen van het DigiCert OV FLEX Certificaat

Het is een OV SSL-certificaat!

Een Organisatie Validatie SSL-certificaat biedt versleuteling en vereist lichte bedrijfsverificatie. Basisinformatie over het bedrijf wordt verstrekt in het certificaat en kan door elke bezoeker van de website worden bekeken.

OV SSL vergroot het vertrouwen van de bezoekers

Organisatie Validatie SSL-certificaten leggen een veilige verbinding vast en bewijzen de betrouwbaarheid van het bedrijf. OV SSL-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL (DV SSL) certificaten.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig tot 250 domeinen

Het certificaat beveiligt alle domeinen gespecificeerd in de bestelling. U kunt verschillende TLDs combineren (.cz, .com, .eu, enz.), elk domeinniveau (abc.domain.cz, 123.xyz.domain.xyz) en ook WildCard-domeinen invoegen (*.domain.com).

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het DigiCert OV FLEX SSL-certificaat is een ideale keuze voor bedrijven die een zakelijk SSL-certificaat nodig hebben dat informatie over het bedrijf bevat, zodat de bezoeker van de website op elk moment de organisatie kan verifiëren en het bezochte server kan vertrouwen.

Meer informatie over DigiCert OV FLEX

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Ondernemingsgevalideerd SSL-certificaat

OV SSL - betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL

De CA verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf.
Het domein wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@.

In plaats van e-mailbevestiging kunt u alternatieve validatie gebruiken - het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein. Voor standaard domeinen is het ook mogelijk om validatie uit te voeren door een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) in te voegen. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze kunnen worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het DigiCert OV FLEX certificaat te krijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 2 tot 5 dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Beveiligde domeinen

Van één domein tot 250 verschillende domeinen, subdomeinen en ster-varianten

Eén DigiCert OV FLEX SSL-certificaat beveiligt tot 250 verschillende domeinen. Dit certificaat is flexibel om meerdere hostnamen, domeinen, subdomeinen en wildcard-domeinen in een enkele configuratie te beveiligen. Tijdens de geldigheidsperiode kunt u domeinen toevoegen, wijzigen of verwijderen op aanvraag.
Elk domein kan afkomstig zijn van een ander TLD (.com, .net, .eu, enz.), elk domeinniveau (abc.domein.com, 123.xyz.domein.net) en het is mogelijk om ster-domeinen in te voegen (.domein.com, .domein.net enz.) en elk niveau (.abc.domein.com, .123.xyz.domein.com).

Bij het bestellen van slechts één 2e niveau domein, bijv. domein.com, voegt de certificeringsinstantie automatisch aan het SSL-certificaat toe DigiCert OV FLEX de beveiliging van de 3e niveau domeinvariant met www, d.w.z. www.domein.com. Bij het bestellen van meerdere domeinen is het altijd nodig om alle benodigde domeinen in de bestelling te vermelden, d.w.z. varianten met/zonder www en elke dergelijke variant wordt apart in rekening gebracht.

Uw certificaat vernieuwen

U moet DigiCert OV FLEX certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw DigiCert OV FLEX certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Opnieuw UITGEVEN van het certificaat wordt uitgevoerd, zelfs in geval van toevoeging/wijziging van domeinnamen in het certificaat.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of het aantal bestelde domeinen en hun varianten verminderen. Als u besluit om een SSL-certificaat voor meerdere jaren tegen een betere prijs te krijgen, raden wij u aan er zeker van te zijn dat u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum