SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA DigiCert

CA DigiCert

DigiCert SSL-certificaten

Certificeringsautoriteit DigiCert biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing. Met de overname van Symantec Certification Services in 2017 is het een van de grootste certificeringsinstanties ter wereld geworden. Haar diensten worden hoog gewaardeerd en als enige certificeringsautoriteit kan het bedrijfs SSL-certificaten binnen enkele uren uitgeven, dezelfde dag na bestelling. Naast standaard web SSL-certificaten bieden we ook CODE-certificaten voor het ondertekenen van applicaties en code, en we bieden ook certificaten voor elektronische handtekeningen (S/MIME).

DigiCert FLEX SSL-certificaten

Nieuw in het aanbod van CA DigiCert zijn FLEX SSL-certificaten, die een flexibele combinatie van domeinbeveiliging bieden, inclusief wijzigingen gedurende de levensduur van het DigiCert SSL-certificaat, waarbij u op elk moment domeinen kunt toevoegen, verwijderen en wijzigen. U kunt een DigiCert OV FLEX SSL-certificaat bestellen om één domein te beveiligen of als een multi-domein SSL-certificaat met elke combinatie van volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) en tegelijkertijd kunt u stervarianten (WildCard) in het certificaat invoegen om een onbeperkt aantal subdomeinen te beveiligen. Het meest vertrouwde DigiCert EV FLEX SSL-certificaat kan worden verkregen voor een enkel domein of als een standaard multi-domein SSL-certificaat. Alle FLEX-varianten kunnen tot 250 verschillende domeinen bevatten.

DigiCert certificaten

DigiCert Certificaten

De certificeringsautoriteit DigiCert - het complete aanbod van SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
DigiCert DigiCert OV FLEX € 196,63 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert EV FLEX € 319,30 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert Standard SSL € 183 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert Multi-domain € 333 Organisatie (OV) 1-3 dagen 4-250 Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert WildCard € 530 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

DigiCert CODE

DigiCert CODE

Aanbod van CODE signing certificaten voor softwarebedrijven en ontwikkelaars

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid SmartScreen  
DigiCert Digicert Code Signing € 359 Organisatie (OV) 1-3 dagen - Detail Nu kopen
DigiCert DigiCert EV Code Signing € 530 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen JA Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
SmartScreen - Als de ondertekende toepassing zonder problemen door de Microsoft SmartScreen-reputatiefilter gaat naar het installatiedialoogvenster. Voor meer informatie zie Wat is SmartScreen?
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

SSL-certificaten van de hoogste kwaliteit onder het merk DigiCert zijn de juiste keuze voor bedrijven en financiële instellingen. FLEX SSL-certificaten bieden flexibiliteit in het beheer van het domeinportfolio.

Meer informatie over CA DigiCert

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie DigiCert

CA DigiCert - hoogwaardige diensten en zeer snelle uitgifte van SSL-certificaten met bedrijfsvalidatie

DigiCert Certificeringsinstantie is een particulier bedrijf dat in 2003 is opgericht in de Verenigde Staten. Het heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in internetbeveiliging. Het hoogtepunt van het bedrijf kwam in 2017, toen het de PKI-divisie van Symantec overnam, inclusief de merken GeoTrust, RapidSSL, Thawte en VeriSign, en een van 's werelds grootste certificeringsinstanties werd. In 2018 verwierf DigiCert QuoVadis, een Zwitsers bedrijf dat gekwalificeerde digitale certificaten aanbiedt die voldoen aan eIDAS en EU-regelgeving (bron Wikipedia).

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA DigiCert controleert of de organisatie die een certificaat aanvraagt in goede staat verkeert. Dit omvat het bevestigen van de goede status en actieve registratie in bedrijfsregisters. Ook wordt gecontroleerd of de organisatie niet vermeld staat in frauduleuze, phishing- of overheidsbeperkte entiteiten, of anti-terrorisme databases. Daarnaast wordt gecontroleerd of de organisatie die een certificaat aanvraagt, de organisatie is waaraan het certificaat zal worden uitgegeven, en worden de contactgegevens van de organisatie geverifieerd.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum