SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing certificaat

Een code signing cetificaat ontworpen voor bedrijven die hun eigen toepassingen distribueren. Zonder het Code Signing-certificaat worden toepassingen gemarkeerd als onbetrouwbaar, terwijl de toepassing beschermd is tegen code-wijzigingen en zo bescherming biedt tegen misbruik van de installatie van de toepassing op een computer of mobiele telefoon. Het DigiCert CODE Signing certificaat is een OV-certificaat, dus het omvat bedrijfsidentificatie via bedrijfsauthenticatie. De klant kan dus verifiëren dat de software daadwerkelijk afkomstig is van de uitgever die deze heeft ondertekend.

De prijs van het CODE-certificaat omvat al hardware TOKEN + levering van de token (~130 USD).
Als u geïnteresseerd bent in een certificaat geïnstalleerd op uw eigen token dat voldoet aan de FIPS 140-2 level 2-certificering en hoger, neem dan contact met ons op.

Bedrijfs Code Signing-certificaat

Het DigiCert CODE Signing certificaat is een kwalitatief hoogwaardig merk CODE-certificaat voor digitale codeondertekening. Het DigiCert CODE Signing certificaat en zijn privésleutel worden geleverd op een HW-token dat voldoet aan de nieuw ingestelde strenge criteria voor het opslaan van CODE signing-certificaten. De hardware-token wordt rechtstreeks door DigiCert certificeringsinstantie verzonden. Houd er rekening mee dat het CODE-certificaat niet geëxporteerd kan worden vanaf de token vanwege beveiligingseisen. Wij raden aan om regels en procedures in te stellen voor het ondertekenen van software en code in teams.

Krijg een DigiCert Code Signing-certificaat voor een hogere geloofwaardigheid van uw toepassingen en een groter aantal installaties, of kies een ander van de aangeboden Code Signing-certificaten.

Prijzen

 € 477 per jaar (Totaal: € 477)
 € 389 per jaar (Totaal: € 778)
 € 359 per jaar (Totaal: € 1.077)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van DigiCert CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het DigiCert Code Signing-certificaat biedt functionaliteit over een breed scala aan platforms en is de juiste keuze voor bedrijven die de voorkeur geven aan het merk CODE-certificaat van DigiCert voor het ondertekenen van toepassingen.

Meer informatie over DigiCert CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Bedrijf Geverifieerd CODE Certificaat

De juridische identiteit van de organisatie en/of DBA (handelend onder de naam) moet worden geverifieerd

Verificatie van de aanvrager voor een Code certificaat wordt uitgevoerd op basis van de OV validatiestandaarden (Organisatie Validatie). De certificeringsinstantie verifieert eerst het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister. Vervolgens wordt het bestaan van een telefoonnummer geverifieerd aan de hand van een openbaar toegankelijke database. Zodra alle informatie is geverifieerd, voert de certificeringsinstantie een telefonische verificatie uit van de aanvraag en verificatie van de aanvrager (beheercontact). Als alles in orde is, wordt het certificaat vervolgens uitgegeven.

Hoe lang duurt het om het DigiCert CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert de juridische identiteit van de organisatie. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 3 tot 5+ dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw DigiCert CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw DigiCert CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met een standaard Code Signing certificaat moet de ontwikkelaar een reputatie opbouwen om een waarschuwingsscherm te vermijden. Zodra een reputatie is opgebouwd, kunnen nieuwe versies van een applicatie worden ondertekend met hetzelfde certificaat en behoudt het dezelfde reputatie. Code signing certificaten moeten echter worden vernieuwd. SmartScreen koppelt een vernieuwd certificaat niet aan een verlopen certificaat. Dit betekent dat reputaties elke keer opnieuw moeten worden opgebouwd bij een nieuw CODE Signing certificaat.
Als het doel is om SmartScreen te vermijden, is de enige oplossing het bestellen van een EV Code signing certificaat.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

DigiCert timestamping server informatie voor het gebruik van Code certificaten: RFC3161 compatibele TSA server.

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.digicert.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum