SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA Sectigo

CA Sectigo

Sectigo SSL-certificaten

De certificeringsautoriteit Sectigo is de top Certificeringsautoriteit ter wereld, mogelijk kent u het onder de vorige naam Comodo. Het biedt een zeer breed scala aan SSL-certificaten tegen aantrekkelijke prijzen. In ons aanbod behoren Sectigo SSL-certificaten tot de goedkoopste, inclusief de meest vertrouwde EV SSL-certificaten of CODE Signing-certificaten voor het ondertekenen van toepassingen en code.
Ondanks de lage prijzen zijn Sectigo SSL-certificaten altijd van zeer hoge kwaliteit en betrouwbaar voor het beveiligen van al uw webprojecten.

Sectigo certificaten

Sectigo Certificaten

De Sectigo certificeringsautoriteit - het complete aanbod van SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Sectigo PositiveSSL € 7,17 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain € 17,54 Domeinen (DV) Minuten 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL WildCard € 64,90 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo InstantSSL € 27,98 Organisatie (OV) 3-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo InstantSSL WildCard € 149,98 Organisatie (OV) 3-5 dagen WildCard Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL EV € 89,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain € 159,98 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo DV SSL Certificate € 64,63 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo DV Wildcard SSL € 499,50 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo OV SSL Certificate € 499,50 Organisatie (OV) 3-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo OV WildCard SSL € 499,50 Organisatie (OV) 3-5 dagen WildCard Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo OV Multi-Domain SSL € 92,41 Organisatie (OV) 3-5 dagen 5-251 Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo EV SSL € 99,95 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain € 199,95 Uitgebreid (EV) 5-10 dagen 3-250 Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Sectigo is een van de grootste commerciële certificeringsautoriteiten ter wereld. Zijn kwaliteitsproducten worden door miljoenen klanten over de hele wereld gebruikt en voldoen aan alle behoeften voor HTTPS-beveiliging voor websites of elk project.

Meer informatie over CA Sectigo

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie Sectigo

CA Sectigo - een nieuwe naam, nog steeds een kwaliteits- en vertrouwd merk

Sectigo is de opvolger van CA Comodo, die in 2017 opgesplitst werd in Comodo Security Solutions, Inc. en Comodo CA Limited, en die werd overgenomen en verder ontwikkeld door een investeringsmaatschappij. Om verwarring van namen te voorkomen, werden de certificeringsdiensten vanaf 1 november 2018 hernoemd naar SECTIGO ['sectigo']. Onder de nieuwe naam zet Sectigo als certificeringsinstantie op het gebied van SSL-certificaten de rijke geschiedenis van Comodo voort, dat in 1998 in Engeland werd opgericht en sinds 2004 gevestigd is in de Verenigde Staten. Het oorspronkelijke Comodo blijft cyberbeveiligingsdiensten en -producten aanbieden, terwijl Sectigo Limited zich volledig richt op TLS/SSL-certificaten en webbeveiliging.
De SSL/TLS-certificaten van Comodo zijn zeer wijdverspreid geworden vanwege hun concurrerende prijsstelling en brede scala aan certificaten voor websitebeveiliging. De Certificeringsinstantie Sectigo blijft nu kwalitatieve en betaalbare SSL-certificaten aanbieden, inclusief andere webbeveiligingsdiensten.

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA Sectigo autoriseert het telefoonnummer volgens openbare databases Dun&Bradstreet, Hoovers.com, Kompass.com of het Google bedrijfsrecord. Meer informatie over de bedrijfsvalidatie van CA Sectigo en meer: sectigo.com/knowledge-base.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum