SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Sectigo DV Wildcard

Sectigo DV Wildcard

Sectigo DV Wildcard certificaat

WildCard SSL-certificaat van SECTIGO beveiligt onbeperkte subdomeinen op het hoofddomein tegen een zeer concurrerende prijs. Dankzij Domeinvalidatie (DV) is de verificatie van de domeineigenaar erg snel en kan het certificaat binnen enkele minuten worden uitgegeven. Het certificaat biedt ondersteuning voor veilige communicatie voor zowel www- als niet-www-domeinen. Het Sectigo DV WildCard SSL-certificaat is de ideale oplossing voor het beveiligen van veel subdomeinen tegen de beste prijs.

Beveilig alle subdomeinen met Sectigo DV Wildcard

Het Sectigo DV Wildcard certificaat kan een onbeperkt aantal subdomeinen onder het hoofddomein beveiligen. Het Wildcard SSL/TLS-certificaat bevat een asterisk () vóór de hoofddomeinnaam, die ook wordt ingevoegd bij het genereren van sleutels voor latere certificering. Het kan de domeinen www.domain.com, admin.domain.com, mail.domain.com, abc.domain.com, xyz.domain.com, enzovoort beveiligen. Als u meerdere subdomeinen op uw domein moet beveiligen, dan is een Sectigo DV Wildcard SSL-certificaat de meest praktische en kosteneffectieve oplossing.

Prijzen / Abonnement

 € 999 per jaar (Totaal: € 999)
 € 499,50 per jaar (Totaal: € 999)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en Voordelen van het Sectigo DV Wildcard Certificaat

Het is een DV SSL-certificaat!

De Certificeringsinstantie valideert alleen de bestelde domeinen door te bevestigen dat u geautoriseerd bent en controle hebt over de aangevraagde domeinen. Geen juridische procedure, alles online. Zodra de autoriteit de domeinen uit de bestelling heeft geverifieerd, wordt direct een nieuw SSL-certificaat uitgegeven.

Beveilig uw site binnen enkele minuten

Maak uw domeinen binnen enkele minuten gevalideerd met Sectigo DV Wildcard en toon uw klanten dat uw website veilig is voor online transacties. HTTPS:// beveiliging verzekert uw klanten en verhoogt hun vertrouwen om met uw website te communiceren.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig onbeperkte sub-domeinen

Een enkel Wildcard SSL-certificaat dekt alle sub-domeinen van uw hoofddomein (hetzelfde niveau). Voeg gewoon een wildcard-karakter () toe voor uw domein zoals .domain.com.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Beveiliging van onbeperkte subdomeinen, snelle validatie en een goede prijs, dit is het goedkoopste PositiveSSL WildCard SSL-certificaat. Dit WildCard SSL-certificaat moet een van de beste keuzes zijn voor "asterisk" SSL-certificaten.

Meer informatie over Sectigo DV Wildcard

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Domeinvalidatie SSL-certificaat

U hoeft alleen eigendom/beheer van het geregistreerde domein aan te tonen

De aanvrager van het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van deze adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, bijv. in de domeinmand en de bevestigingse-mail daaruit ophalen.
In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein aan. We ondersteunen de alternatieve DNS-verificatiemethode en deze wordt ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het Sectigo DV Wildcard certificaat te krijgen

DV SSL - Snelle domeinvalidatie, bijna onmiddellijke uitgifte

Plaats uw bestelling en betaal. Nadat de CSR (Certificate Signing Request) is ingevoerd, bestellen wij het certificaat direct bij de instantie. Om een nieuw certificaat uit te geven, hoeft u alleen de validatie te bevestigen.
Onze klanten kunnen een SSL-certificaat binnen 10+ minuten verkrijgen bij betaling met een kaart.

Beveiligde domeinen

Wildcard SSL kan een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligen

Wildcard SSL-certificaten kunnen uw volledig gekwalificeerde domeinnaam en de bijbehorende subdomeinen beveiligen.
In het geval van een verzoek om een 2e niveau domein te beveiligen, bijv. .domein.com, wordt een SAN-extensie toegevoegd voor een apart domein, bijv. https://domein.com. Zo zal één Sectigo DV Wildcard certificaat de website beveiligen voor het hoofddomein en al zijn subdomeinen tegelijkertijd. Aan de andere kant, bij de vereiste voor beveiliging van subdomeinen van het 4e en n-de niveau, bijv. admin.domein3rdlevel.domein.com, is het altijd nodig om een apart WildCard SSL-certificaat te verkrijgen .domein3rdlevel.domein.com. Dit maakt dan weer HTTPS-beveiliging mogelijk voor een onbeperkt aantal domeinen op dat niveau.

Uw certificaat vernieuwen

U moet Sectigo DV Wildcard certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw Sectigo DV Wildcard certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum