SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CA Thawte

CA Thawte

Thawte SSL-certificaten

In ons aanbod vindt u populaire SSL-certificaten aangeboden door Thawte. Van het goedkoopste Thawte123 domein SSL-certificaat tot het meest vertrouwde EV-certificaat, het Thawte SSL Web Server EV, waarmee u tot 250 domeinen tegelijk kunt beveiligen. Thawte WildCard SSL-certificaten zijn ook zeer populair voor het beveiligen van een onbeperkt aantal subdomeinen.

Thawte certificaten

Thawte Certificaten

De Thawte certificeringsautoriteit - het complete aanbod van SSL-certificaten

CA SSL-certificaat Prijs vanaf Validatie Uitgiftesnelheid Beveiligde domeinen  
Thawte Thawte 123 € 33,30 Domeinen (DV) Minuten 1 domein Detail Nu kopen
Thawte Thawte 123 WildCard € 199,97 Domeinen (DV) Minuten WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte SSL WebServer € 74,30 Organisatie (OV) 1-3 dagen 1 domein Detail Nu kopen
Thawte Thawte WebServer WildCard € 289,97 Organisatie (OV) 1-3 dagen WildCard Detail Nu kopen
Thawte Thawte SSL WebServer EV € 169,97 Uitgebreid (EV) 2-5 dagen 1 domein Detail Nu kopen

Prijs vanaf - De berekende jaarlijkse prijs van het certificaat bij bestelling van meer dan één jaar. Voor meer informatie, klik op het certificaatdetail of bestel.
Uitgifte Snelheid - Hoelang de certificeringsinstantie nodig heeft om het SSL-certificaat uit te geven (ongeveer).
Beveiligde Domeinen - Het aantal domeinen dat u kunt beveiligen met het SSL-certificaat. WildCard = onbeperkte subdomeinen.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Thawte SSL-certificaten dekken alle behoeften voor het beveiligen van websites en projecten en we kunnen deze hoogwaardige en betrouwbare certificaten aan iedereen aanbevelen.

Meer informatie over CA Thawte

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Certificeringsinstantie Thawte

CA Thawte - merk, traditie en kwaliteit

De THAWTE Certificeringsinstantie is een pionier in de certificaatindustrie. Van een bedrijf opgericht in een garage in 1995 is het uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde certificeringsinstanties ter wereld.

De THAWTE (uitgesproken als "thought") certificeringsinstantie werd opgericht door Mark Shuttleworth in Zuid-Afrika (geschiedenis van CA Thawte op Wiki). Hij had oorspronkelijk plannen om een veilige webserver te ontwikkelen die niet beperkt zou worden door het Amerikaanse embargo op versleutelingstechnologieën. De nieuwe server heette Sioux en was gebaseerd op het Apache-systeem. Echter, toen Netscape SSL ontwikkelde, besefte Mark al snel het potentieel en de mogelijkheden van SSL-certificaten en breidde hij het bedrijf uit. Binnen 4 jaar had Thawte bijna 50% marktaandeel veroverd. Daarom kwam er een overnamebod van VeriSign op tafel, dat naast het beheren van de domeinbusiness ook SSL-certificaten uitgaf en de hele PKI-infrastructuur had. In 1999 werd Thawte verkocht voor $575 miljoen (VeriSign verwerft Thawte Consulting in Zuid-Afrika voor $575 miljoen).

Met de overname door VeriSign bleef de CA SSL-certificaten aanbieden, nog steeds onder zijn eigen merknaam. Sinds 2010, met de overname van VeriSign's PKI-divisie door Symantec, zijn Thawte en andere CAs zoals GeoTrust en RapidSSL ondergebracht bij de Symantec CA-groep. Symantec's CA ging door een dynamische periode in 2017 toen het moest voldoen aan de eisen van Google om het vertrouwen in zijn diensten te herstellen, werden alle CAs in 2017 overgenomen door DigiCert.

De Certificeringsinstantie Thawte, of liever gezegd het merk Thawte, blijft nog steeds kwalitatieve SSL-certificaten uitgeven.

Domein Gevalideerde SSL-certificaten

SSL-certificaten uitgegeven in enkele minuten

De aanvrager voor het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht naar het geselecteerde e-mailadres te sturen. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van de adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, ev. gebruik de domeinmand en haal het bevestigingse-mail op.

In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in een DNS-domeinzone of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP). We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en stellen deze in bij de besteldetails.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: WildCard SSL ondersteunt alleen e-mail- of DNS-validatie.

Bedrijfs Gevalideerde SSL-certificaten

Bedrijfscertificaat verhoogt het vertrouwen van gebruikers in uw website en de geloofwaardigheid ervan

De verificatie van de aanvrager voor een OV/EV SSL-certificaat is gebaseerd op de richtlijnen van het CA/B Forum en elke CA moet het vastgestelde proces volgen.
Eerst wordt het domein gevalideerd zoals bij domein SSL-certificaten. Vervolgens wordt de bestaansrecht van het bedrijf geverifieerd en wordt het adres gecontroleerd. Als de instantie de juridische, operationele en fysieke bestaansrecht niet kan bevestigen wordt de validatietijd verlengd. De definitieve validatie wordt uitgevoerd door middel van een telefoongesprek naar een telefoonnummer dat traceerbaar is in openbare autoriteitsdatabases.

CA Thawte controleert of de organisatie die een certificaat aanvraagt in goede staat verkeert. Dit omvat het bevestigen van de goede status en actieve registratie in bedrijfsregisters. Ook wordt gecontroleerd of de organisatie niet vermeld staat in frauduleuze, phishing- of overheidsbeperkte entiteiten, of anti-terrorisme databases. Daarnaast wordt gecontroleerd of de organisatie die een certificaat aanvraagt, de organisatie is waaraan het certificaat zal worden uitgegeven, en worden de contactgegevens van de organisatie geverifieerd.

Opmerking i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres te sturen, bijvoorbeeld yourname@gmail.com.
Opmerking ii: EV SSL-certificaten worden consistenter gevalideerd. Naast het bestaan van het bedrijf wordt ook de aanvrager (contactpersoon) van het certificaat mondeling geverifieerd.

Meerjarige Certificaten

Wij bieden SSL-certificaten tot 5 jaar aan om de laagste kosten per jaar te bieden

Sinds 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een geldigheid van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat jaarlijks opnieuw uitgeven. We sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor de vervaldatum. Natuurlijk is HERUITGAVE kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Na uitgifte van het certificaat kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, om restitutie van de ongebruikte periode vragen! Als u besluit een meerjarig SSL-certificaat aan te schaffen, raden we u aan te overwegen of u het gedurende de hele periode zult gebruiken.

Opmerking i: Heruitgave vereist hervalidatie.
Opmerking ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste tijdens heruitgave gebruiken.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum