SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Thawte 123

Thawte 123

Thawte 123 SSL-certificaat

Domein (DV) SSL-certificaat van de pionier op het gebied van SSL-certificaten - CA THAWTE. De naam Thawte one-two-three betekent eenvoudig "bestellen, bevestigen en implementeren". Het wordt volledig vertrouwd door 99,9% van de moderne browsers. Als een DV SSL/TLS-certificaat bevat het alleen domeininformatie zonder andere gegevens, waardoor het geschikt is voor projecten waar veilige HTTPS-communicatie het primaire doel is. Een alternatief voor het Thawte 123 certificaat is het Thawte SSL-certificaat, dat is ontworpen voor zakelijke klanten als een OV (Organization Validation) certificaat.

SSL-certificaat Thawte 123 voor één domein

Een Thawte 123 certificaat is een domein-gevalideerd (DV) SSL-certificaat dat wordt uitgegeven op basis van de controle van het domein. Dankzij domeinvalidatie wordt een Thawte 123 certificaat binnen enkele minuten uitgegeven na bestelling bij de CA. Natuurlijk, na succesvolle domeinvalidatie (validatieopties zijn te vinden hieronder - "Meer informatie"). Om een Thawte 123 certificaat te bestellen, genereert u eenvoudig een certificaatondertekeningsverzoek (CSR) met een privésleutel in het Bedieningspaneel en na online betaling (kaart, PayPal) wordt de bestelling automatisch verwerkt. Het certificaat is geschikt waar we een snelle en gemakkelijke manier nodig hebben om HTTPS-communicatie te bieden.

Prijzen / Abonnement

 € 34,90 per jaar (Totaal: € 34,90)
 € 33,85 per jaar (Totaal: € 67,70)
 € 33,30 per jaar (Totaal: € 99,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en Voordelen van het Thawte 123 Certificaat

Het is een DV SSL-certificaat!

De Certificeringsinstantie valideert alleen de bestelde domeinen door te bevestigen dat u geautoriseerd bent en controle hebt over de aangevraagde domeinen. Geen juridische procedure, alles online. Zodra de autoriteit de domeinen uit de bestelling heeft geverifieerd, wordt direct een nieuw SSL-certificaat uitgegeven.

Beveilig uw site binnen enkele minuten

Maak uw domeinen binnen enkele minuten gevalideerd met Thawte 123 en toon uw klanten dat uw website veilig is voor online transacties. HTTPS:// beveiliging verzekert uw klanten en verhoogt hun vertrouwen om met uw website te communiceren.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig zowel www als niet-www

Dit certificaat kan zowel de www- als niet-www-versies van uw website beveiligen (van toepassing op een domein van het tweede niveau), bijvoorbeeld https://voorbeeld.com en https://www.voorbeeld.com.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

De naam Thawte 123 vat de betekenis van een SSL-certificaat samen. Snel uitgeven en implementeren. Dit hoogwaardige DV SSL-certificaat is geschikt voor het beveiligen van reguliere websites, kleine e-shops en bedrijven. Simpelweg 1 - 2 - 3!

Meer informatie over Thawte 123

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Domeinvalidatie SSL-certificaat

U hoeft alleen eigendom/beheer van het geregistreerde domein aan te tonen

De aanvrager van het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van deze adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, bijv. in de domeinmand en de bevestigingse-mail daaruit ophalen.
In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) aan. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het Thawte 123 certificaat te krijgen

DV SSL - Snelle domeinvalidatie, bijna onmiddellijke uitgifte

Plaats uw bestelling en betaal. Nadat de CSR (Certificate Signing Request) is ingevoerd, bestellen wij het certificaat direct bij de instantie. Om een nieuw certificaat uit te geven, hoeft u alleen de validatie te bevestigen.
Onze klanten kunnen een SSL-certificaat binnen 10+ minuten verkrijgen bij betaling met een kaart.

Beveiligde domeinen

Thawte 123 certificaat beveiligt één domein

Voor Single Domain Name (FQDN) beveiligt het certificaat zowel varianten: domein.com en www.domein.com. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt de www variant niet altijd automatisch toegevoegd.

Uw certificaat vernieuwen

U moet Thawte 123 certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw Thawte 123 certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum