SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Thawte SSL WebServer

Thawte SSL WebServer

Thawte SSL WebServer certificaat

Zakelijk SSL-certificaat van Certificeringsinstantie THAWTE. Het certificaat bevat informatie over de domeineigenaar dankzij OV-validatie (Organisatie Validatie). Het beveiligen van een zakelijk project met THAWTE's OV SSL-certificaat garandeert veilige HTTPS-communicatie terwijl de site-operator wordt bevestigd, wat leidt tot verhoogd vertrouwen bij klanten. Voor bedrijven die veiligheid als prioriteit beschouwen, verdient dit SSL-certificaat de voorkeur boven DV-certificaten. Een alternatief voor het Thawte SSL WebServer certificaat is de goedkopere variant, het Thawte 123 SSL-certificaat, dat alleen wordt geverifieerd door een e-mail te sturen, dankzij domeinvalidatie.

Bedrijfs SSL-certificaat voor één domein

Het Thawte SSL WebServer certificaat is een OV (Organisatie Validatie) SSL-certificaat. Vereist lichte zakelijke authenticatie, creëert een veilige HTTPS-verbinding en bewijst de betrouwbaarheid van het bedrijf. De bedrijfsinformatie is ingebed in het certificaat en iedereen kan op elk moment controleren dat de website-exploitant inderdaad is wie hij beweert te zijn. Het Thawte SSL WebServer certificaat is de juiste keuze voor het beveiligen van elk zakelijk of openbaar project.

Prijzen / Abonnement

 € 79,90 per jaar (Totaal: € 79,90)
 € 74,95 per jaar (Totaal: € 149,90)
 € 74,30 per jaar (Totaal: € 222,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en Voordelen van het Thawte SSL WebServer Certificaat

Het is een OV SSL-certificaat!

Een Organisatie Validatie SSL-certificaat biedt versleuteling en vereist lichte bedrijfsverificatie. Basisinformatie over het bedrijf wordt verstrekt in het certificaat en kan door elke bezoeker van de website worden bekeken.

OV SSL vergroot het vertrouwen van de bezoekers

Organisatie Validatie SSL-certificaten leggen een veilige verbinding vast en bewijzen de betrouwbaarheid van het bedrijf. OV SSL-certificaten zijn betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL (DV SSL) certificaten.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig zowel www als niet-www

Dit certificaat kan zowel de www- als niet-www-versies van uw website beveiligen (van toepassing op een domein van het tweede niveau), bijvoorbeeld https://voorbeeld.com en https://www.voorbeeld.com.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het Thawte Web Server SSL-certificaat is de ideale keuze voor bedrijven die een OV SSL-certificaat nodig hebben van een gerenommeerd merk. Bedrijfsinformatie is opgenomen in het certificaat, zodat sitebezoekers de organisatie kunnen verifiëren en op elk moment vertrouwen kunnen hebben in de server die ze bezoeken.

Meer informatie over Thawte SSL WebServer

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Ondernemingsgevalideerd SSL-certificaat

OV SSL - betrouwbaarder dan domeinvalidatie SSL

De CA verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf.
Het domein wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) aan. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het Thawte SSL WebServer certificaat te krijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert eigendom van het domein en geregistreerde zakelijke documenten en andere juridische documenten met betrekking tot het bedrijf. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 2 tot 5 dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Beveiligde domeinen

Thawte SSL WebServer certificaat beveiligt één domein

Voor Single Domain Name (FQDN) beveiligt het certificaat zowel varianten: domein.com en www.domein.com. Voor domeinen van het 3e niveau en hoger wordt de www variant niet altijd automatisch toegevoegd.

Uw certificaat vernieuwen

U moet Thawte SSL WebServer certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw Thawte SSL WebServer certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum