SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

DigiCert EV CODE Signing

DigiCert EV CODE Signing

DigiCert EV CODE Signing certificaat

DigiCert EV CODE Signing certificaat is een merkgebonden Code Signing EV-certificaat met brede platform-, besturingssysteemondersteuning (Windows 10/11, Apple Mac OS), inclusief ondersteuning voor Windows Hardware Developer Center Portal voor het ondertekenen van kernelmodusdrivers. Het certificaat en de privésleutel worden alleen geleverd op een HW-token, dat rechtstreeks naar het adres van de aanvrager wordt verzonden door de CA. Met het Code Signing EV-certificaat wordt de ondertekende code altijd vertrouwd in Windows SmartScreen Filter. SmartScreen Reputation is een Microsoft-tool die gebruikers beschermt tegen onbekende programma's. Het kent betrouwbaarheid toe aan programma's op basis van anonieme gegevens verzameld uit de community, wat bepaalt of het SmartScreen Filter blokkeringsvenster wordt weergegeven bij de installatie van het programma.

De prijs van het CODE-certificaat omvat al hardware TOKEN + levering van de token (~130 USD).
Als u geïnteresseerd bent in een certificaat geïnstalleerd op uw eigen token dat voldoet aan de FIPS 140-2 level 2-certificering en hoger, neem dan contact met ons op.

EV CODE Signing-certificaat alleen op USB-token

Vergeleken met de reguliere Code Signing-certificaten in ons aanbod wordt het DigiCert EV CODE Signing certificaat alleen geleverd aan de klant na validatie op een USB-token, waar ook de privésleutel zich bevindt. Het hardware-token wordt rechtstreeks door de DigiCert-certificeringsinstantie verzonden. Het certificaat wordt niet op een reguliere computerdisk opgeslagen, is beveiligd met een wachtwoord en kan niet gemakkelijk worden misbruikt. Het Code Signing-certificaat kan niet worden geëxporteerd vanaf het token vanwege de beveiligings- en EV CODE-certificaateisen.
Verkrijg een DigiCert EV CODE Signing certificaat voor een hogere geloofwaardigheid van uw toepassingen en een groter aantal installaties, of kies een ander van de aangeboden Code Signing-certificaten.

Prijzen

 € 657 per jaar (Totaal: € 657)
 € 545 per jaar (Totaal: € 1.090)
 € 530 per jaar (Totaal: € 1.590)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van DigiCert EV CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Vertrouwd in Windows SmartScreen Filter, geleverd op HW-token - Voor bedrijven en ontwikkelaars die de hoogste mate van beveiliging en platformondersteuning vereisen, is het DigiCert Code Signing EV SSL-certificaat de beste keuze.

Meer informatie over DigiCert EV CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Uitgebreid Gevalideerd CODE Certificaat

EV Code Signing omvat uitgebreide screening van de aanvrager

Het Code EV certificaat is uitsluitend bedoeld voor zakelijke klanten en wordt uitgegeven na grondige validatie van de aanvrager. De certificeringsinstantie verifieert het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister. Als het bedrijf minder dan 3 jaar oud is, kan het om aanvullende documenten vragen. Ook vereist het de verificatie van de persoon van de certificaataanvrager, die door de autoriteit telefonisch wordt gevalideerd. Tegelijkertijd wordt het bestaan van het telefoonnummer van het bedrijf geverifieerd aan de hand van een openbaar toegankelijke database. Na verificatie van alle informatie voert de certificeringsinstantie validatie via de telefoon uit. Eerst het administratieve contact en vervolgens het bedrijfscontact. Als alles in orde is, wordt het certificaat vervolgens uitgegeven.

De token wordt verzonden via een bezorgservice (DHL, UPS, etc.). De klant ontvangt een trackingcode met aanvullende informatie.

Hoe lang duurt het om het DigiCert EV CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie moet de operationele en fysieke identiteit valideren

Bevestiging van de identiteit van de website wordt uitgevoerd volgens de strikte richtlijnen van het CAB Forum en omvat een strenge screening door een openbare certificeringsinstantie.
Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en alle telefonische verificaties zijn voltooid, duurt het 3 tot 10+ dagen om het certificaat uit te geven.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw DigiCert EV CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw DigiCert EV CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met het EV CODE certificaat voor het ondertekenen van de code hoeft de ontwikkelaar de SmartScreen reputatie en het wantrouwen niet op te lossen. Ondertekende applicaties passeren het reputatiefilter zonder problemen naar het installatievenster, waar de naam van het programma en de uitgever aan de gebruiker worden getoond.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

DigiCert timestamping server informatie voor het gebruik van Code certificaten: RFC3161 compatibele TSA server.

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.digicert.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum