SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat

Het GeoTrust QuickSSL Premium Multi-Domain SAN SSL-certificaat beveiligt snel en gemakkelijk tot 5 bedrijfsdomeinen voor een betaalbare prijs. Dit is geen traditioneel multi-domein certificaat, omdat het niet toestaat verschillende domeinnamen in het certificaat in te voegen. Een GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat is een domein gevalideerd (DV) SSL-certificaat dat wordt uitgegeven op basis van domeinbestaan ​​verificatie. Dankzij domeinvalidatie wordt een GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat binnen enkele minuten uitgegeven na bestelling bij de CA.

5 domeinen inbegrepen

GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat omvat 5 domeinen in de basisprijs. Het is ontworpen om het hoofddomein en 4 extra subdomeinen op het hoofddomein te beveiligen. Bijvoorbeeld domain.com, mail.domain.com, admin.domain.com, autodiscover.domain.com en b2b.domain.com.
Domeinen tot 4 SANs kunnen worden toegevoegd tijdens de geldigheidsduur van het certificaat, het maximale aantal domeinen is 5. Bij het vereisen van beveiliging voor domeinen op hogere niveaus, is het hoofddomein een orde van grootte lager. Bijvoorbeeld voor de sub-domeinen abc.domain3.domain.com, xyz.domain3.domain.com zou de certificaataanvraag zijn voor het hoofddomein domain3.domain.com.

Prijzen / Abonnement

 € 109,70 per jaar (Totaal: € 109,70)
 € 99,95 per jaar (Totaal: € 199,90)
 € 98,30 per jaar (Totaal: € 294,90)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Abonnement - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven. Volgens de laatste beveiligingseisen worden meerjarige SSL-certificaten alleen uitgegeven voor 1 jaar (maximaal 398 dagen). Het certificaat moet elk jaar opnieuw worden uitgegeven, uiteraard kosteloos. Het is niet mogelijk om de periode te verkorten of de domeinnaam te wijzigen nadat het certificaat is uitgegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en Voordelen van het GeoTrust QuickSSL Premium SAN Certificaat

Het is een DV SSL-certificaat!

De Certificeringsinstantie valideert alleen de bestelde domeinen door te bevestigen dat u geautoriseerd bent en controle hebt over de aangevraagde domeinen. Geen juridische procedure, alles online. Zodra de autoriteit de domeinen uit de bestelling heeft geverifieerd, wordt direct een nieuw SSL-certificaat uitgegeven.

Beveilig uw site binnen enkele minuten

Maak uw domeinen binnen enkele minuten gevalideerd met GeoTrust QuickSSL Premium SAN en toon uw klanten dat uw website veilig is voor online transacties. HTTPS:// beveiliging verzekert uw klanten en verhoogt hun vertrouwen om met uw website te communiceren.

Onbeperkte serverlicenties & Opnieuw uitgeven

U kunt hetzelfde certificaat op meerdere servers installeren.
OPNIEUW UITGEVEN - als u uw privésleutel verliest en moeite hebt om het certificaat te installeren, wordt er kosteloos een nieuw certificaat aan u uitgegeven.

Beveilig bedrijfsdomein en 4 sub-domeinen

Dit multi-domein SSL-certificaat is ontworpen om het hoofdbedrijfsdomein en 4 extra sub-domeinen op het hoofddomein te beveiligen. Het maakt het mogelijk om maximaal 5 domeinen te beveiligen.

Compatibel met alle belangrijke browsers

Dit certificaat biedt de hoogste browsercompatibiliteit voor mobiele en desktop browsers, wat SSL-waarschuwingen tijdens het bezoeken van de website vermindert.

Technische details

X.509 formaat Certificaat voldoet aan software- & industrienormen, ondersteunt 2048-bit openbare sleutelversleuteling, symmetrische 256-bit versleuteling, gratis Site Zegel.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat is ontworpen voor bedrijven om het hoofddomein en tot 4 extra subdomeinen tegelijkertijd te beveiligen (totaal 5). Het SSL-certificaat is ook geschikt voor MS Exchange server beveiliging.

Meer informatie over GeoTrust QuickSSL Premium SAN

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Domeinvalidatie SSL-certificaat

U hoeft alleen eigendom/beheer van het geregistreerde domein aan te tonen

De aanvrager van het SSL-certificaat wordt geverifieerd door een e-mailbericht te sturen naar het geselecteerde e-mailadres. Volgens de regels zijn er vaste adressen om uit te kiezen: admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ of postmaster@. We raden aan om een van deze adressen aan te maken, of het als alias in te stellen, bijv. in de domeinmand en de bevestigingse-mail daaruit ophalen.
In plaats van e-mailbevestiging biedt alternatieve validatie het invoegen van een TXT-record in de DNS-zone van het domein of een tekstbestand in de gegevensruimte op de server (FTP) aan. We ondersteunen beide alternatieve verificatiemethoden en deze worden ingesteld in de besteldetails.

Notitie i: Het is niet mogelijk om een validatie-e-mail naar een persoonlijk adres zoals uwnaam@gmail.com te sturen.

Hoe lang duurt het om het GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat te krijgen

DV SSL - Snelle domeinvalidatie, bijna onmiddellijke uitgifte

Plaats uw bestelling en betaal. Nadat de CSR (Certificate Signing Request) is ingevoerd, bestellen wij het certificaat direct bij de instantie. Om een nieuw certificaat uit te geven, hoeft u alleen de validatie te bevestigen.
Onze klanten kunnen een SSL-certificaat binnen 10+ minuten verkrijgen bij betaling met een kaart.

Beveiligde domeinen

Staat toe om maximaal 5 domeinen te beveiligen

Dit speciale multi-domein SSL-certificaat is ontworpen om het hoofddomein van het bedrijf en 4 extra subdomeinen op het hoofddomein te beveiligen. Bijvoorbeeld domein.com en mail.domein.com + shop.domein.com + partners.domein.com + abc.domein.com.

Uw certificaat vernieuwen

U moet GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat vernieuwen voordat het verloopt

U kunt beginnen met het vernieuwen van een verlopend SSL-certificaat 30 dagen voordat het verloopt. Het wordt aanbevolen om de vernieuwing niet tot het laatste moment uit te stellen, de ongebruikte geldigheid van het certificaat wordt toegevoegd aan het vernieuwde exemplaar.
U kunt uw GeoTrust QuickSSL Premium SAN certificaat bij ons vernieuwen zonder enig probleem, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier hebt besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Certificaat OPNIEUW UITGEGEVEN

Onbeperkt gratis opnieuw uitgegeven voor bestellingen in onze winkel

Tijdens de geldigheid van het certificaat kunt u op elk moment kosteloos het certificaat opnieuw genereren. Dit heet REISSUE en is handig als u geen privésleutel hebt voor migratie naar een andere server of als de sleutels zijn verwijderd en er geen back-up is. Opnieuw uitgeven is mogelijk met een nieuwe aanvraag die dezelfde gegevens bevat als de initiële bestelling.

Note i: Het is een goede praktijk om een nieuwe Certificate Signing Request (CSR) te genereren bij het opnieuw uitgeven van uw SSL/TLS-certificaat. Het genereren van een nieuwe CSR maakt een nieuw, uniek sleutelpaar (openbaar/privé) voor het opnieuw uitgegeven certificaat.

Note ii: Het is niet mogelijk om SSL opnieuw uit te geven terwijl het wordt verwerkt of een andere opnieuw uitgeven verzoek is in behandeling.

Multi-jaar certificaten

Om u de laagste kosten per jaar te bieden, bieden wij pakketten certificaten aan van 2-5 jaar

Vanaf 1 september 2020 accepteren Apple, Google en Mozilla browsers en apparaten geen nieuwe SSL/TLS-certificaten meer met een levensduur van meer dan 398 dagen. Om te voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen, worden multi-jaar SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar (max. 398 dagen). U moet het certificaat één keer per jaar opnieuw uitgeven. Wij sturen u e-mailmeldingen vanaf 30 dagen voor het verlopen. Natuurlijk is de OPNIEUW UITGEGEVEN kosteloos. Bovendien kunt u uw certificaat op elk moment en zo vaak als u wilt opnieuw uitgeven!

Google, de maker van de Chrome-browser, heeft plannen om de geldigheidsduur vanwege beveiligingsredenen verder te verkorten en zoveel mogelijk automatisering bij de implementatie van SSL-certificaten te garanderen. Naar verwachting worden certificaten uiterlijk in 2025 alleen nog maar met een geldigheidsduur van 3 maanden uitgegeven. Certificeringsinstanties bereiden zich voor op deze veranderingen. Wij raden aan om nu multi-jaar certificaten te bestellen met een maximale geldigheid van 2 jaar.

Nadat het certificaat is uitgegeven, kunt u de geldigheidsperiode niet verkorten, een terugbetaling aanvragen voor de ongebruikte periode of de domeinnaam wijzigen! Als u besluit om een SSL-certificaat voor 3 jaar of langer te nemen, raden wij u aan eerst te overwegen of u het gedurende de gehele periode nodig zult hebben.

Note i: Opnieuw uitgeven vereist hervalidatie.
Note ii: U kunt een nieuwe CSR invoegen of de laatste gebruiken tijdens de opnieuw uitgegeven.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum