SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Nieuwe bestelling: Certum Commercial

Als u al een account bij ons heeft, log dan in en ga verder met uw bestelling.
Het bestelde certificaat kan online betaald worden met creditcard, PayPal of bankoverschrijving. Op verzoek verstrekken wij een belastingdocument voor betaling.

Technische details van het certificaat

€ 7,95 (€ 9,62 inclusief btw)

De uiteindelijke prijs is exclusief BTW wanneer u uw bedrijfsidentificatienummer invoert voor uw factuurgegevens. BTW wordt door de klant afgedragen (reverse-charge). Meer informatie over het betalen van btw.

Belangrijke informatie voor meerjarige web SSL-certificaten:
Veiligheidsregels staan toe om een web SSL-certificaat voor maximaal 398 dagen uit te geven. Om deze reden worden meerjarige SSL-certificaten uitgegeven voor 1 jaar met daaropvolgende gratis vernieuwing. Nadat een certificaat is uitgegeven, is het niet mogelijk om de geldigheid te verkorten, het ongebruikte periode terug te vragen of de domeinnaam te wijzigen.
›› Vanaf 2025/26 wordt de geldigheid van certificaten waarschijnlijk teruggebracht naar 3 maanden! We raden aan om nu voor maximaal 2 jaar te bestellen.

Technisch en autorisatiecontact

Belangrijk: Voor bedrijfscertificaten (OV/EV) geef in het autorisatiecontact de persoon op die gemachtigd is namens het bedrijf om een certificaat aan te vragen. Deze persoon wordt ook door de autoriteit gevalideerd.

Factuurgegevens

Waarschuwing: Op basis van uw factuurgegevens wordt een nieuw administratief account aangemaakt met een ingevoerd e-mailadres, dat ook als LogIn zal dienen.

Akkoord met de voorwaarden

met betalingsverplichting

30-day money back guarantee SATISFIED OR REFUNDED !
secure payment SECURE PAYMENT
SSLmentor SSLmentor project since 2017