SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Cloud EV CODE

Cloud EV CODE

Certum Cloud EV CODE Signing certificaat

Het Certum Extended Validation Cloud CODE-certificaat biedt de meest betrouwbare oplossing voor codeondertekening voor het Windows-besturingssysteem. Ondertekende programma's met EV CODE "omzeilen" de SmartScreen-filter en gebruikers krijgen onmiddellijk een dialoogvenster te zien voor het installeren van het programma.
Windows SmartScreen Reputation is een Microsoft-tool die gebruikers beschermt tegen onbekende programma's. Op basis van verzamelde anonieme gegevens uit de gemeenschap kent het programma betrouwbaarheidsniveaus toe, wat bepaalt of de SmartScreen wordt weergegeven wanneer het programma wordt geïnstalleerd. Het EV-certificaat lost dit probleem op voor zowel startende als meer bekende programma's met een lager betrouwbaarheidsniveau. Meer informatie over Windows SmartScreen.

NIEUW!
CERTUM EV CODE certificaat geplaatst in een veilige cloud, geweldige prijs!

Certum EV CODE Sign

Het Certum Cloud EV CODE Signing certificaat is een universeel CODE-certificaat dat codeondertekening mogelijk maakt op het station met behulp van de Simply Sign applicatie. Met de sleutels veilig opgeslagen in de cloud is er geen fysieke token of smartcard nodig met de sleutels op uw computer. Het biedt dus comfortabele ondertekening vanaf elke locatie met internettoegang.
Het bestandsondertekenen gebeurt wanneer het programma SimplySign Desktop is geïnstalleerd op het station (PC, Mac), dat de verbinding emuleert tussen een fysieke cryptokaart en een kaartlezer met een certificaat dat zich in de cloud bevindt. Met behulp van de SimplySign mobiele applicatie wordt een 6-cijferige token gegenereerd, waardoor het certificaat gedurende ongeveer 2 uur beschikbaar is voor ondertekening. Vervolgens kunt u onbeperkt bestanden op het station ondertekenen, bijvoorbeeld met behulp van de Microsoft SignTool-applicatie zoals u gewend bent. Na afloop moet een nieuwe token vanaf de mobiele telefoon worden ingevoerd (functioneel vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Google Authenticator-applicatie). De SimplySign-app en SimplySign Desktop zijn gratis beschikbaar.

Het Certum Cloud EV CODE Signing certificaat is een populair EV Code SSL-certificaat. U kunt onze andere CODE Signing-certificaten verkennen.

Prijzen

 € 247 per jaar (Totaal: € 247)
 € 209 per jaar (Totaal: € 418)
 € 197 per jaar (Totaal: € 591)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Certum Cloud EV CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het Certum Extended Validation Cloud CODE-certificaat waarborgt de betrouwbaarheid van de ondertekende code in de Windows SmartScreen-filter. Het is geschikt voor bedrijven die ontwikkelen voor het Windows OS, waar hoge betrouwbaarheidseisen gelden.

Meer informatie over Certum Cloud EV CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Uitgebreid Gevalideerd CODE Certificaat

EV Code Signing omvat uitgebreide screening van de aanvrager

Het Code EV certificaat is uitsluitend bedoeld voor zakelijke klanten en wordt uitgegeven na grondige validatie van de aanvrager. De certificeringsinstantie verifieert het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister. Als het bedrijf minder dan 3 jaar oud is, kan het om aanvullende documenten vragen. Ook vereist het de verificatie van de persoon van de certificaataanvrager, die door de autoriteit telefonisch wordt gevalideerd. Tegelijkertijd wordt het bestaan van het telefoonnummer van het bedrijf geverifieerd aan de hand van een openbaar toegankelijke database. Na verificatie van alle informatie voert de certificeringsinstantie validatie via de telefoon uit. Eerst het administratieve contact en vervolgens het bedrijfscontact. Als alles in orde is, wordt het certificaat vervolgens uitgegeven.

Meer informatie over de verificatie van CODE certificaten is beschikbaar op support.certum.eu: Code Signing - vereiste documenten.
De validatie van het contact vindt plaats via Automatische identiteitsverificatie .

Hoe lang duurt het om het Certum Cloud EV CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie moet de operationele en fysieke identiteit valideren

Bevestiging van de identiteit van de website wordt uitgevoerd volgens de strikte richtlijnen van het CAB Forum en omvat een strenge screening door een openbare certificeringsinstantie.
Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en alle telefonische verificaties zijn voltooid, duurt het 3 tot 10+ dagen om het certificaat uit te geven.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw Certum Cloud EV CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw Certum Cloud EV CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met het EV CODE certificaat voor het ondertekenen van de code hoeft de ontwikkelaar de SmartScreen reputatie en het wantrouwen niet op te lossen. Ondertekende applicaties passeren het reputatiefilter zonder problemen naar het installatievenster, waar de naam van het programma en de uitgever aan de gebruiker worden getoond.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://time.certum.pl

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum