SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Cloud CODE

Cloud CODE

Certum Cloud CODE Signing certificaat

Certum Code Signing in de Cloud is een code signing cetificaat dat wordt geplaatst in een veilige opslag, ondertekening vindt plaats met behulp van de Simply Sign applicatie. Dit is een bedrijfs-CODE-certificaat (OV - Organisatie Validatie) waarmee klanten de onderneming/auteur van de ondertekende code kunnen identificeren en er zeker van kunnen zijn dat ze originele, betrouwbare software ontvangen. Een ondertekende applicatie is beschermd tegen codeaanpassingen tijdens distributie naar gebruikers via het internet. Zo wordt de integriteit van de inhoud bevestigd, anders zou de software als onbetrouwbaar worden gemarkeerd. Het Standaard Code Signing-certificaat is een essentieel instrument voor uitgevers van applicaties, programmeurs en ontwikkelaars om code en softwarebestanden digitaal te ondertekenen. Het is compatibel met Java Code Signing-technologie en Microsoft Authenticode.
In ons aanbod vindt u ook verschillende andere Code Signing-certificaten voor het ondertekenen van applicaties en code voor ontwikkelaars en softwarebedrijven.

NIEUW!
CERTUM CODE certificaat geplaatst in een veilige cloud, geweldige prijs! Na de prijsverhoging van het standaard SECTIGO CODE-certificaat bieden we onze klanten een ideaal alternatief van de Europese certificeringsautoriteit CERTUM.

Standaard Code Signing in de Cloud

Het Certum Cloud CODE Signing certificaat is een universeel CODE-certificaat dat standaard codeondertekening mogelijk maakt op het station met behulp van de Simply Sign applicatie. Met de sleutels veilig opgeslagen in de cloud is er geen fysieke token of smartcard nodig met de sleutels op uw computer. Het biedt dus comfortabele ondertekening vanaf elke locatie met internettoegang.
Het bestandsondertekenen gebeurt wanneer het programma SimplySign Desktop is geïnstalleerd op het station (PC, Mac), dat de verbinding emuleert tussen een fysieke cryptokaart en een kaartlezer met een certificaat dat zich in de cloud bevindt. Met behulp van de SimplySign mobiele applicatie wordt een 6-cijferige token gegenereerd, waardoor het certificaat gedurende ongeveer 2 uur beschikbaar is voor ondertekening. Vervolgens kunt u onbeperkt bestanden op het station ondertekenen, bijvoorbeeld met behulp van de Microsoft SignTool-applicatie zoals u gewend bent. Na afloop moet een nieuwe token vanaf de mobiele telefoon worden ingevoerd (functioneel vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Google Authenticator-applicatie). De SimplySign-app en SimplySign Desktop zijn gratis beschikbaar.

Prijzen

 € 127 per jaar (Totaal: € 127)
 € 109 per jaar (Totaal: € 218)
 € 97 per jaar (Totaal: € 291)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Certum Cloud CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het Certum Code Signing in de Cloud certificaat is ideaal voor ontwikkelaars tegen een zeer betaalbare prijs van een Europese certificeringsautoriteit. Het certificaat vereist geen aanschaf van een beveiligde token om de sleutels op te slaan.

Meer informatie over Certum Cloud CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Bedrijf Geverifieerd CODE Certificaat

De juridische identiteit van de organisatie en/of DBA (handelend onder de naam) moet worden geverifieerd

Verificatie van de aanvrager voor een Code certificaat wordt uitgevoerd op basis van de OV validatiestandaarden (Organisatie Validatie). De certificeringsinstantie verifieert eerst het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister.

Meer informatie over de verificatie van CODE certificaten is beschikbaar op support.certum.eu: Code Signing - vereiste documenten.
De validatie van het contact vindt plaats via Automatische identiteitsverificatie .

Hoe lang duurt het om het Certum Cloud CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert de juridische identiteit van de organisatie. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 3 tot 5+ dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw Certum Cloud CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw Certum Cloud CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met een standaard Code Signing certificaat moet de ontwikkelaar een reputatie opbouwen om een waarschuwingsscherm te vermijden. Zodra een reputatie is opgebouwd, kunnen nieuwe versies van een applicatie worden ondertekend met hetzelfde certificaat en behoudt het dezelfde reputatie. Code signing certificaten moeten echter worden vernieuwd. SmartScreen koppelt een vernieuwd certificaat niet aan een verlopen certificaat. Dit betekent dat reputaties elke keer opnieuw moeten worden opgebouwd bij een nieuw CODE Signing certificaat.
Als het doel is om SmartScreen te vermijden, is de enige oplossing het bestellen van een EV Code signing certificaat.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://time.certum.pl

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum