SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Sectigo CODE Signing

Sectigo CODE Signing

Sectigo CODE Signing certificaat

Het Sectigo Code Signature Certificate werkt op een breed scala aan platforms. Het wordt gebruikt voor het ondertekenen van applicaties en dankzij OV-validatie (Organisatievalidatie) kunnen klanten na het downloaden van de software van internet de auteur van de ondertekende code identificeren en erop vertrouwen dat ze originele, betrouwbare software ontvangen. De ondertekende applicatie is beschermd tegen wijzigingen in de code tijdens distributie naar gebruikers. De integriteit van de inhoud wordt hierdoor bevestigd, anders zou de software als onbetrouwbaar worden gemarkeerd. We bieden ook verschillende andere Code Signing-certificaten aan voor het ondertekenen van applicaties en code voor ontwikkelaars en softwarebedrijven.

De prijs van het CODE-certificaat is inclusief hardware TOKEN + levering van de token (~130 USD).
Als u geïnteresseerd bent in een certificaat dat is geïnstalleerd op uw eigen token dat voldoet aan de certificering FIPS 140-2 niveau 2 en hoger, neem dan contact met ons op.

Bedrijfs code signing cetificaat

Het Sectigo CODE Signing certificaat is een kwalitatief hoogstaand CODE-certificaat voor digitale code-ondertekening. Het Sectigo CODE Signing certificaat en de bijbehorende privésleutel worden geleverd op een HW-token dat voldoet aan de nieuwe strikte criteria voor het opslaan van CODE signing certificaten. De hardwaretoken wordt rechtstreeks door Sectigo, de certificeringsinstantie, verzonden. Houd er rekening mee dat het CODE-certificaat niet van de token kan worden geëxporteerd vanwege beveiligingseisen. We raden aan om regels en procedures in te stellen voor het ondertekenen van software en code binnen teams.

Prijzen

 € 477 per jaar (Totaal: € 477)
 € 349 per jaar (Totaal: € 698)
 € 315 per jaar (Totaal: € 945)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Sectigo CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Sectigo CODE Signing certificaat biedt ontwikkelaars kwalitatieve beveiliging van code tegen een zeer competitieve prijs van 's werelds toonaangevende certificaatautoriteit. Dit Sectigo CODE Signing certificaat is het goedkoopste Code Signing certificaat in ons aanbod.

Meer informatie over Sectigo CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Bedrijf Geverifieerd CODE Certificaat

De juridische identiteit van de organisatie en/of DBA (handelend onder de naam) moet worden geverifieerd

Verificatie van de aanvrager voor een Code certificaat wordt uitgevoerd op basis van de OV validatiestandaarden (Organisatie Validatie). De certificeringsinstantie verifieert eerst het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister. Vervolgens wordt het bestaan van een telefoonnummer geverifieerd. CA Sectigo erkent voornamelijk de D&B (Duns & Bradstreet) database. Als de D&B database een oud of ontbrekend telefoonnummer bevat, moeten de gegevens worden bijgewerkt. Dit duurt ongeveer 15 dagen om te voltooien. Een alternatief is de openbare database op Kompass.com, waar een gratis record binnen 2-3 werkdagen kan worden opgevraagd.
Nadat alle informatie is geverifieerd, stuurt de certificeringsinstantie een verzoek om terug te bellen met een link naar een pagina waar een geschikte belafspraak kan worden geselecteerd of "Bel me nu". Vervolgens wordt er een geautomatiseerd telefoongesprek gevoerd en wordt er een numerieke code gecommuniceerd en ingevoerd in het formulier. De code kan meerdere keren worden afgespeeld. Als alles in orde is, wordt na de definitieve validatie het certificaat uitgegeven.

Ondernemende Programmeur (zelfstandige met ID)

Verificatie (validatie) van een individu vereist meer documentatie dan voor bedrijven. CA Sectigo moet de persoonlijke identiteit van de individuele aanvrager verifiëren. Dit gebeurt door documenten te verstrekken die het adres bevestigen (bijv. bankafschrift, telefoonrekening) + kopieën van persoonlijke documenten. Vervolgens wordt het telefoonnummer geverifieerd, opnieuw in de D&B database, en als alles in orde is, volgt een laatste telefonische verificatie.

Meer informatie over de validatie van CODE certificaten is beschikbaar op sectigo.com: OV Code Signing Validatie voor Organisaties en Individuen.

Opmerking i: Als u een ondernemer bent, controleer dan eerst de validatievereisten.

Hoe lang duurt het om het Sectigo CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie voert lichte bedrijfsauthenticatie uit

De certificeringsinstantie verifieert de juridische identiteit van de organisatie. Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en telefonische verificatie is voltooid, duurt het 3 tot 5+ dagen om het certificaat uit te geven. Als de instantie de wettelijke, operationele en fysieke aanwezigheid van het bedrijf niet kan bevestigen, wordt de verificatietijd verlengd.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw Sectigo CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw Sectigo CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met een standaard Code Signing certificaat moet de ontwikkelaar een reputatie opbouwen om een waarschuwingsscherm te vermijden. Zodra een reputatie is opgebouwd, kunnen nieuwe versies van een applicatie worden ondertekend met hetzelfde certificaat en behoudt het dezelfde reputatie. Code signing certificaten moeten echter worden vernieuwd. SmartScreen koppelt een vernieuwd certificaat niet aan een verlopen certificaat. Dit betekent dat reputaties elke keer opnieuw moeten worden opgebouwd bij een nieuw CODE Signing certificaat.
Als het doel is om SmartScreen te vermijden, is de enige oplossing het bestellen van een EV Code signing certificaat.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

Sectigo timestamping server informatie voor het gebruik van Code certificaten: tijdstempel server hulp.

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum