SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

Sectigo EV CODE Signing

Sectigo EV CODE Signing

Sectigo EV CODE Signing certificaat

Het Sectigo CODE Sign Extended Validation Signing-certificaat biedt de meest vertrouwde oplossing voor codeondertekening, inclusief ondersteuning voor het Windows Hardware Developer Center Portal voor het ondertekenen van kernelmodusdrivers en SmarScreen-filter in Windows 8/10/11. Windows SmartScreen Reputation is een Microsoft-tool die gebruikers beschermt tegen onbekende programma's. Op basis van anonieme gegevens verzameld uit de community, kent het betrouwbaarheid toe aan programma's, wat bepaalt of SmartScreen wordt weergegeven wanneer een programma wordt geïnstalleerd. Het EV CODE Signing-certificaat zal eindelijk dit hoofdpijndossier van ontwikkelaars oplossen in moderne Windows-omgevingen. Het maakt niet uit of u een gloednieuwe applicatie heeft of een bekendere applicatie met een lager vertrouwensniveau.

De prijs van het CODE-certificaat is inclusief hardware TOKEN + levering van de token (~130 USD).
Als u geïnteresseerd bent in een certificaat dat is geïnstalleerd op uw eigen token dat voldoet aan de certificering FIPS 140-2 niveau 2 en hoger, neem dan contact met ons op.

EV Code Sign Sectigo

Het ondertekenen van de applicatie met een Code Signing-certificaat garandeert de betrouwbaarheid van de applicatie. Het Sectigo EV CODE Signing certificaat en de bijbehorende privésleutel worden geleverd op een HW-token dat voldoet aan de nieuwe strenge criteria voor het opslaan van CODE signing certificaten. De hardwaretoken wordt rechtstreeks door Sectigo, de certificeringsinstantie, verzonden. Houd er rekening mee dat het CODE-certificaat niet van de token kan worden geëxporteerd vanwege beveiligingseisen. We raden aan om regels en procedures in te stellen voor het ondertekenen van software en code binnen teams.

Het Sectigo EV CODE Signing certificaat is niet het enige EV CODE-certificaat in ons aanbod, u kunt ook andere Code Signing-certificaten bekijken voor ontwikkelaars en softwarebedrijven.

Prijzen

 € 577 per jaar (Totaal: € 577)
 € 434 per jaar (Totaal: € 868)
 € 399 per jaar (Totaal: € 1.197)

Prijzen zonder BTW.

De prijs is inclusief: het verkrijgen van een SSL-certificaat, basis technische ondersteuning voor de bestelling
Multi-jaar - De uiteindelijke prijs voor meerdere jaren wordt tussen haakjes weergegeven.
Betaling - Wij accepteren betalingen via kaart, PayPal en bankoverschrijving.

Kenmerken en voordelen van Sectigo EV CODE Signing certificaten

Toepassingsbeveiliging

Een Code Signing Certificaat behoudt de code-integriteit en voorkomt het misbruik van de bedrijfsnaam van de SW om namaaksoftware te verspreiden of de code te wijzigen.

Ondersteuning voor distributie

Ondertekende toepassingen helpen het aantal downloads en de omzet te verhogen. Toegenomen vertrouwen helpt bij het uitbreiden van distributiekanalen voor uw software.

Klantvertrouwen

Ondertekende software beschermt klanten tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een digitale handtekening beschermt en stelt klanten gerust dat de integriteit van de gedownloade code gewaarborgd is en dat het programma intact is, niet beschadigd of gewijzigd op welke manier dan ook. Toegenomen vertrouwen bevordert een betere gebruikersperceptie van de toepassing.

Authenticiteit

Zodra gedownload, is de gebruiker er zeker van dat de verkregen code daadwerkelijk van u als uitgever afkomstig is, wat de reputatie van het bedrijf waarborgt. Code Signing Certificaten stellen klanten in staat de auteur van een digitaal ondertekende code te identificeren, er zeker van te zijn dat het programma van het verwachte bedrijf afkomstig is.

Naadloze integratie

De aangeboden Code Signing certificaten kunnen worden gebruikt voor Windows, MacOS en iOS besturingssystemen zonder problemen. Alle certificeringsinstanties werken samen met bedrijven zoals Microsoft of Apple en volgen hun aanbevelingen en beleid voor het uitgeven van certificaten volgens de CA/Browser Forum.

30 dagen geld-terug-garantie

De ervaring van de klant staat voorop bij ons. Is het geselecteerde SSL-certificaat niet geschikt voor uw behoeften? Wilt u een ander certificaat? Of wilt u gewoon de bestelling annuleren? Wij bieden 30 dagen geld-terug-garantie voor al onze klanten. Bekijk onze Restitutiebeleid voor meer informatie.

SSLmentor

SSLmentor-aanbeveling

Het Sectigo Code EV-certificaat garandeert de betrouwbaarheid van de ondertekende code in het Windows SmartScreen-filter. Het is geschikt voor bedrijven die ontwikkelen voor het Windows OS waar hoge vertrouwensvereisten (driverondertekening, LSA en UEFI) nodig zijn.

Meer informatie over Sectigo EV CODE Signing

Wat u moet weten voordat u een bestelling plaatst.

Uitgebreid Gevalideerd CODE Certificaat

EV Code Signing omvat uitgebreide screening van de aanvrager

Het Code EV certificaat is uitsluitend bedoeld voor zakelijke klanten en wordt uitgegeven na grondige validatie van de aanvrager. De certificeringsinstantie verifieert het bestaan van het bedrijf en het adres, meestal in het bedrijfsregister. Als het bedrijf minder dan 3 jaar oud is, kan het om aanvullende documenten vragen. Ook vereist het de verificatie van de persoon van de certificaataanvrager, die door de autoriteit telefonisch wordt gevalideerd. Tegelijkertijd wordt het bestaan van het telefoonnummer van het bedrijf geverifieerd aan de hand van een openbaar toegankelijke database. Na verificatie van alle informatie voert de certificeringsinstantie validatie via de telefoon uit. Eerst het administratieve contact en vervolgens het bedrijfscontact. Als alles in orde is, wordt het certificaat vervolgens uitgegeven.

De token wordt verzonden via een bezorgservice (DHL, UPS, etc.). De klant ontvangt een trackingcode met aanvullende informatie.

Hoe lang duurt het om het Sectigo EV CODE Signing certificaat te verkrijgen

De certificeringsinstantie moet de operationele en fysieke identiteit valideren

Bevestiging van de identiteit van de website wordt uitgevoerd volgens de strikte richtlijnen van het CAB Forum en omvat een strenge screening door een openbare certificeringsinstantie.
Als de certificeringsinstantie voldoende documentatie heeft en alle telefonische verificaties zijn voltooid, duurt het 3 tot 10+ dagen om het certificaat uit te geven.

Uw certificaat vernieuwen

U moet uw Sectigo EV CODE Signing certificaat vernieuwen voordat het verloopt

We raden aan om ongeveer 30 dagen voor het verlopen van een SSL-certificaat te beginnen met vernieuwen. Het vernieuwen van een CODE-certificaat is praktisch hetzelfde als het aanvragen van een nieuw certificaat en is daarom niet sneller. Als u moet blijven ondertekenen met een verlopend certificaat, stel de vernieuwing dan zeker niet uit tot het laatste moment.

U kunt uw Sectigo EV CODE Signing certificaat bij ons vernieuwen zonder problemen, zelfs als u het oorspronkelijk bij een andere leverancier heeft besteld. Wij hebben altijd betere prijzen dan de certificeringsinstantie!

Microsoft SmartScreen

De beveiligingsfunctie in het Windows-ecosysteem

Met het EV CODE certificaat voor het ondertekenen van de code hoeft de ontwikkelaar de SmartScreen reputatie en het wantrouwen niet op te lossen. Ondertekende applicaties passeren het reputatiefilter zonder problemen naar het installatievenster, waar de naam van het programma en de uitgever aan de gebruiker worden getoond.

Voor meer informatie zie Wat is Windows SmartScreen?

Timestamp Server

Timestamp Server & Stamping Protocols voor Code Signing

Sectigo timestamping server informatie voor het gebruik van Code certificaten: tijdstempel server hulp.

RFC3161 compatibele Time Stamp Authority (TSA) server: http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum