SSLmentor

Kwaliteit TLS/SSL-certificaten voor websites en internetprojecten.

CSR

CSR

Hoe een Certificate Signing Request (CSR) te controleren

De privésleutel behoort tot de openbare sleutel, die gecertificeerd (geverifieerd) moet worden om vertrouwen te stellen in het PKI (Public Key Infrastructure) systeem. De openbare sleutel wordt aan de certificeringsinstantie geleverd in het CSR (Certificate Signing Request) formaat, dat de noodzakelijke informatie bevat om het certificaat uit te geven. De CSR-aanvraag bevat de domeinnaam, staat, openbare sleutel, evenals informatie over de organisatie, stad, locatie.

Vanwege veiligheidsredenen raden we het niet aan om online een certificaataanvraag te genereren. Er is geen garantie dat de privésleutel niet wordt opgeslagen voor mogelijk misbruik!

Online CSR controle

Er zijn veel sites op internet met online applicatiecontroles. Voor eenvoudige detectie raden we bijvoorbeeld het volgende aan:

Eenvoudige generatie van certificaataanvragen in het Configuratiescherm

Nadat u een SSL-certificaat heeft besteld, kunt u eenvoudig een certificaataanvraag genereren, inclusief de openbare sleutel in de certificaatdetails. De generatie bevindt zich in het Configuratiescherm Detail -> Certificaatinformatie -> CSR: -> Bewerken. Door "Bewerken" te selecteren, wordt de pagina voor certificaataanvragen weergegeven, waar u uw eigen aanvraag kunt invoeren of Nieuwe CSR genereren uit certificaatbestelling kunt selecteren.

Terug naar Help
Een fout gevonden of iets niet begrepen? Schrijf ons!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum